Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci:

Burak'in oynadigi takim beijing guoan'dan podolski icin 5 milyon teklif geldi.

Bizimkiler once podolski ile temas kurulmasini istedi, eger çinler podolski ile anlasirsa, ozaman bonservis icin bizimkiler ile masaya oturacaklar. Galatasaray podolski'yi 5-6ya satmayi dusunuyomus.

Eger podolski'ye yazilan yillik 8m dogruysa podolski gider diyor Ali Naci.

Yav aslında bedavaya alınacak Mehmet Ekici çok kötü bir transfer değil ama öyle bir şeyki yanına alacağımız adam hem B2B karakterli hem dinamik hem hızlı hem adam eksilten hem sürekli oyunun içinde olan hem dribling yapan yani say say bitmeyecek bir adam olması lazım !!

biz bitmişiz ahmet çalık mehmet ekici ve maiga başka da transfer yapmayız herhalde

bu dursunun adamı nacik efendi ahmet çalık gelio diyo

Ali Naci:

Galatasaray bocchetti ile anlastiydi, hatta 12 aralik ucak bileti hazirdi ve istanbula son detaylari gorusmek icin gelecekti fakat besiktas bursa macindan sonra yasanan terror olaylarindan dolayi bocchetti Turkiye'ye gelmekten vazgecti ve transfer kapandi.

Sakho gelmek istemiyomus sebebi ise ingilterede kalmak istiyormus.

Yalcin Ayhan haberi yalan.

ali naci varya tam bir algı yönetimi yapıyor .ahmet calık milliymişye takımın kaptanıymısta kendini geliştirebiliyomusta ya yaminlen kimlerin eline kaldık komisyoncu dursun gene cebi doldurucak belli oldu abv capsızlar

poldiyi 5e satıp 3e ahmet çalık 2ye mehmet ekici alırız maçlarda 10bin barajını aşamayız

ali naci varya tam bir algı yönetimi yapıyor .ahmet calık milliymişye takımın kaptanıymısta kendini geliştirebiliyomusta ya yaminlen kimlerin eline kaldık komisyoncu dursun gene cebi doldurucak belli oldu abv capsızlar

Hayır biri de çıkıp ulan mesela milli olmaksa milli takımın en önde gelen 3 stoperi de bizde(Hakan,Serdar,Semih) ne halta yaradıkalrı var demiyor.

yabancılar astronomik rakam istiyomuş!!! ulan önüne gelene 2 3 milyon veriyo dursun abin

gelecek sezon 11

cenk
sabri ahmet serdar aziz behiç
de jong selçuk
yasin ekici tunay torun
eren

tam yönetimin adamı olmus ya ali naci. biri dursunu ankaraya giderken sniperla vursun yav

ali naci tam olarak böyle
yalarim--172263.webp

Ahmet'i alacagimiza yalcin'i alalim

Rakibimiz olan basaksehir'de güc kaybina ugramis olur

Türkiye milli takiminda stoper oynuyorsa zaten kötü stoperdir demektir.

Bilmiyormuyuz milli takimi.

Diyecek söz bulamiyorum, Galatasaray'i ne hallere düsürdüler.

Siz belki Eren, Cavanda, Ahmet, Serdar, Ekici gibi oyunculari Galatasaray gibi bir takima yakistiriyorsunuz..

Ama ben kabullenemiyorum arkadas.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ahmet Çalik bize yakinmis. Dursun ankara'ya gidip bonservis konusunda pazarlik yapacakmis.

Yanlis yoldasiniz dursun yanlis... cumle alem uzun boylu stopere ihtiyacimiz oldugunu gordu bi siz gormediniz be

Yemin ediyorum bir gün biri cikip bu dursuna sikacak okadar bunalti artik taraftari özbek kardesler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt