Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger podolski beijing guoan'in teklifini kabul ederse satilacak... bence podolski kolay kolay çin ligine gitmez... ama yillik 8m teklifi dogruysa fikir degistirip gidebilir... bu teklifi reddetmek yurek ister

Eger podolski satilirsa devre arasi transfer gundemi yogun ve heyecanli gecer.

Ali Naci podolski giderse stoper'in yaninda bir forvet ve belki bir kanat oyuncusu alinir dedi.

Onemli olan dogru oyunculari almak tabi ki...

ahmet çalık transferi yatarsa sezon sonu kasımpaşa ile sözleşmesi bitecek olan titiyi 2.5 milyon euro vererek alır bizimkiler

Ahmet Çalık'ı almak için bir sebep söyleyin.

Kafa toplarına mı çıkıyor ? Hayır en kötü özelliği
Fiziği mi iyi ? Hayır leş
İyi mi yer tutuyor ? Yok

Ne yani ne ulan ?

ahmet-calik-kimdir--6459263.Jpeg

Emeği olan herkesin Allah bin belasını versin

120216-ahmet-c%CC%A7al%C4%B1k(2).

Bu Şaban'ı 3 milyon euroya almaya çalışıyormuşuz.

3*3.7= 11 MİLYON TL

Insallah hedef sasırtma operasyonudur bunlar..
Eger A.Çalık denen guresci tipli adam veya M. Ekici denen futbol fukarası gelirse bizim yoneticiler hain demektir. Kulubu batırmaya çalışan Galatasaray düşmanları demektir ve bu işin sonu onlar için hiç iyi olmaz.

Ahmet Çalık transferinin arkasında Ahmet Bulut var

Ahmet Bulut Galatasaray'lı olup Galatasaray'a en büyük zararı veren kişidir.Acısı geçmişte kulüpten kovulması olabilir.Bizimkileri nasıl kandırdı bilmiyorum ama 1–2 senedir uğraşıyordu bize oyuncu kitlemek için Beşiktaş'a ve Fener'e geçmiş dönemlerde geçirmişti sıra biz de büyük bir ihtimal

podolskinin parasını direk vida ya döksünler ben sadece vida ve düzgün bir sağbeke bile razıyım

Bos adamların yönettiği bir takımdan ne gelir ki. Senin takımda en büyük sorun kafa topundan gol yemek bu alanda zirvedeyiz ligde. Serdar gibi bir yerliye baydiniz parayı ama hala akillanmadiniz. Ahmet caliki bırakın almayi ismi bile bizimle gecmesi rezilliktir başka birşey degil. Defolun gidin başka birşey istemez varsın bu sene boş geçsin.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ünal Başkan i çok ararsınız

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Ahmet Çalık transferinin arkasında Ahmet Bulut var

Ahmet Bulut Galatasaray'lı olup Galatasaray'a en büyük zararı veren kişidir.Acısı geçmişte kulüpten kovulması olabilir.Bizimkileri nasıl kandırdı bilmiyorum ama 1–2 senedir uğraşıyordu bize oyuncu kitlemek için Beşiktaş'a ve Fener'e geçmiş dönemlerde geçirmişti sıra biz de büyük bir ihtimal

Ayrıca bu yaz Bjk'nin tüm transferlerinde parmağı vardır hele ki bu yaz olan , katkısı mı oldu zararı mı tartışılır

Son düzenleme:
Stopere en azından Fabian Schar rahatlıkla alınabilir. Ahmet Çalık'tan birkaç seviye üsttedir.

Ahmet Calik ve Serdar Aziz, ikiside sert agresif stoperler... Bosuna laf yapmayin. Iyi transfer

Yerli transferlerden bende haz etmem bro.

O bolgeye daha iyi yabanci bi stoper alinabilir fakat, s.aziz / a.calik ileriye donuk iyi transferler. Agresif ve sert elemanlar. Ahmet Caliki bi derbi macindaki hirsini simdiden gorebiliyorum.... ;)

Ben kolay kolay iyimser konusmam yerli transferler icin.

Levent Nazifoglu: Simdi vizyonsuz diyorlar, ben size birsey diyim ama baskan kizacak.. Baskan bana dedi ki, bundan sonra Sampiyonlar Ligi Finali icin kadro kurun.

Levent Nazifoglu: Kadromuzda zaten final oynayacak oyuncular var, ben kefilim. Mesela Serdar, sakat ama final oynar, Cavanda, Derdiyok. Üstüne bu talimat sonrasi Ahmet Calik'i getiriyoruz, tam bir final oyuncusu.

Levent Nazifoglu: Sampiyonlar Ligi Finali hicte hayal degil, neden olmasin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt