Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli transferlerden bende haz etmem bro.

O bolgeye daha iyi yabanci bi stoper alinabilir fakat, s.aziz / a.calik ileriye donuk iyi transferler. Agresif ve sert elemanlar. Ahmet Caliki bi derbi macindaki hirsini simdiden gorebiliyorum.... ;)

Ben kolay kolay iyimser konusmam yerli transferler icin.
s
Ikisi b.ktan stoper dostum. Serdar Aziz denen eleman sert girmekten baska bi halt beceremiyor zaten. Pozisyon bilgisi zayif, dengesiz ve ayaklari cok kötü. Ahmet Calik icinde gecerli bunlar. Amerika'yi yeniden kesfetmiyoruz, ilzedigimiz adamlari anlatiyoruz burda.

ahmet calıgın fener genclerbirligi macında 2.yenien goldeki hatası amatörce acın izleyin arkadaslar

Beyler sinerji olusturalim yeni yila girerken herkes dilek tutar ya, Allah rizasi icin Dursun'un gitmesini dileyin hepiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Levent Nazifoglu: Simdi vizyonsuz diyorlar, ben size birsey diyim ama baskan kizacak.. Baskan bana dedi ki, bundan sonra Sampiyonlar Ligi Finali icin kadro kurun.

Levent Nazifoglu: Kadromuzda zaten final oynayacak oyuncular var, ben kefilim. Mesela Serdar, sakat ama final oynar, Cavanda, Derdiyok. Üstüne bu talimat sonrasi Ahmet Calik'i getiriyoruz, tam bir final oyuncusu.

Levent Nazifoglu: Sampiyonlar Ligi Finali hicte hayal degil, neden olmasin?

ahmet çalık ve mehmet ekici kupayi beraber öpecekler bundan hiç şüphemiz yok

Ya Dursun ya da Levent ikisinden biri bu Ali Naciye para yediriyor bence.

Berk Özkaya ‏@BerGS_10
Cavanda ya menajeri yurtdisindan kulüp arıyor, Bursaspor da fiyat sormuş...

Guzel haber de niye aldilar ozaman kim aldirdi

Berk Özkaya ‏@BerGS_10
Cavanda ya menajeri yurtdisindan kulüp arıyor, Bursaspor da fiyat sormuş...

Guzel haber de niye aldilar ozaman kim aldirdi

Trabzon baskani Dursun'un kankasi. Gerisini sen düsün.

Kasimpasa baskani da yakin arkadasiydi.

Ahmet Çalık filan gelecekse Korayı filan verelim bari. Yahut başka bir çöp

Bonservis ödemeyelim

Aynen öyle reis aldıkları adamlardan takıma katkı sağlayan bir Poldi vardı geçen sene öldü Carole desen çok çok geriye gitti Sarbi-Semih kadar gol yediriyor bize Tolga-Serdar desen müzmin sakat statüsünün hakkını veriyorlar Sightorrosn-Großkreurs desen amatör şubelerin yapmayacağı rezillikler Jose-Emrah-Eren-Cavanda-Josue-Donk-Linnes-Jem filan alayı zaten yetersiz oğlu yetersiz reis

Valla hala takımı Ünal Başganın taa 3 yıl önce aldığı adamlar taşıyor Dursunun sene başında alıpda sene ortasına kadar katkı veren transferi yok

Son cümlene katılıyorum.Dursunun aldığı hiç bir oyuncudan bir hayır göremedik.Bunların içinden bir nebze de olsa podolski faydalı oldu.Geldiğinden beri harcanan paralar hem boşa gitti.Gross olayı hele tam fiyasko adama hem para verdik hem oynatamadık.Üste birde rezil olduk.

Umarim podolski satilir da bruma gibi hizli, calim atan ve pozisyon yaratabilen sag kanat oyuncusu aliriz

Izquierdo fena oyuncu ama pahali. Belcika liginden Izquierdo, Bailey, Moses Simon icin en az 10m isterler

Onyekuru var eupen de oynayan genc sol kanat, edmilson var jean luc dompe var ikiside standard liege de oynuyor, bunlar 3-4m odeyip alinabilir

Tabi scout ekibini dinlerse dursun boyle oyuncular alinir yoksa hayal kurmaya devam

felipe gedoz var dı bide bruge de

Mehmet ekici selçuk'un yerini bile dolduramaz. Ne gördünüz bu adamda hayır ben izliyorum öne çıkan bi özelliği de yok uzaktan şutları dışında. Böyle çöplere para bayılmayı çok seviyoruz

NKGSDVBS
TapaTalK
ben birşey görmedim.selçuk gitsin mehmet yedek otursun razıyım.

Izquierdo fena oyuncu ama pahali. Belcika liginden Izquierdo, Bailey, Moses Simon icin en az 10m isterler

Onyekuru var eupen de oynayan genc sol kanat, edmilson var jean luc dompe var ikiside standard liege de oynuyor, bunlar 3-4m odeyip alinabilir

Tabi scout ekibini dinlerse dursun boyle oyuncular alinir yoksa hayal kurmaya devam

Poldi'den 20 gelecek diyorlar. Yarı fiyatına müthiş bir potansiyel alırız. İzquerdo-Bruma müthiş bir ikili olur. Olmadı; Roma'da oynamayan İturbe var,alınabilir.

Insallah hedef sasırtma operasyonudur bunlar..
Eger A.Çalık denen guresci tipli adam veya M. Ekici denen futbol fukarası gelirse bizim yoneticiler hain demektir. Kulubu batırmaya çalışan Galatasaray düşmanları demektir ve bu işin sonu onlar için hiç iyi olmaz.
Daha hedefin ne olduğunu bilmeyen bu aciz yönetim mi heref şaşırtacak?

SARI-KIRMIZI!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt