Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan can yeni sinan olur.
Bizi devre arası şampiyon yapıcak adamlar lazım
Örn: bjk 2009 şampiyonluğu yusuf
Yani çilingir

NKGSDVBS
TapaTalK

G. Antepli Orkan Çınarı daha çok beğeniyorum

Ontivero yahut Korayi verip onu takımımıza kazandırmak lazım

Orkan,yedek sağ bek olarak bizim uğur ve yedek sol bek aziz behich dışındaki TSL deki tüm yerliler için harcanacak para çöpe atılmış paradır bence.

Son düzenleme:
Derdiyok'un form durumunu ve kalitesini görünce Kolbeinn Sightorsson bu takimin net as forveti olur diyebiliyorum.

Tabi Podolski forvet olarak kullanilsa daha güzel olur. Ama iste ne durumlara düstük. Kolbeinn denilen oyuncuyu 2 sene önce kapidan iceri almazdik, tipki Aziz, Derdiyok, Cavanda gibilerini.

Bu tapa kafasina gore layk atiyor uyeye kalp koyuyor konulara abone oluyor uyeye takipcisi oluyor. aylardir menşin bildirimi zaten vermiyor. Baya baya bagimsizligini ilan etmek uzere bakalim.

Derdiyok'un form durumunu ve kalitesini görünce Kolbeinn Sightorsson bu takimin net as forveti olur diyebiliyorum.

Tabi Podolski forvet olarak kullanilsa daha güzel olur. Ama iste ne durumlara düstük. Kolbeinn denilen oyuncuyu 2 sene önce kapidan iceri almazdik, tipki Aziz, Derdiyok, Cavanda gibilerini.

Reis bence'de Poldi'yi santrafor olarak düşünmemiz lazım şu Sinan-Yasin'i filan satıp bir sağ kanat alınsın adam akıllı Iturbe gibi filan

Bruma-Iturbe sağdan soldan top taşır Poldi ayağına geleni atar en azından

Orta saha için ilgilendiğimiz birileri yok mu renktaşlar?

Orta saha için ilgilendiğimiz birileri yok mu renktaşlar?

Josue Hamit Selçuk filan hepsini gönderip ilgilenmemiz gereken tek ADAM

omar-abdulrahman-of-al-ain-in-action-during-the-presidents-cup-final-picture-id492273117

Omar Abdulrahman gelene kadar Totem yapıp avatarımı değiştirdim renktaşlarım :gsbayrak::f50:

harry potterı izliom,ocakda işler cok.şimdi keyf zamanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt