Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane transfer şart ama 4 te olabilir
defans 2 orta saha 1 forvet
defans kesinlikle avrupada oynayan ve pozisyon bilgisi kademe anlayışı iyi olan biri olması lazım
orta saha 2 yönlü dribling pasör ve teknik kapasitesi yüksek olan
forvet strike özellikte olması lazım artık pivot lar trde iş yapmıyor

Epearanu benimde beğendim bir stoper

Bu takımda en azından bir rotasyon stoperi olarak iş yapar

Arkadaş tamam sakatlık sorunu olan topçuları doldurdular takıma ama tek sıkıntı sakatlık geçmişleri değil

Bu yıldan beri sakatlık yaşayan adamlarımız
Serdar
Koray
Semih
Cavanda
De Jong
Hakan Balta
Tolga Cigerci
Wesley Sneijder
Sinan Gümüs
Lukas Podolski
Eren Derdiyok
Kolbeinn Sigthórsson

Haydi hepsi mi kronik sakat oldukları için sakatlıklar geçirdi hepsimi

1)JoR'in çalıştırma antrenman sistemi sıkıntılı futbolcular fiziki mental psikolojik hiçbir şekilde maça hazır değiller
2)Kondisyoner denen birisi olmalıydı klüpte sahada futbolcular bırak koşmayı 90 dakika yürüyecek adam yok
3)Bu oyuncular'a hiç mi fizik yükleme yapmıyor klüp koca Galatasaray'ın fitness koçu yok mu topçularımız ya göbekli veteran ya sinek siklet

Bana göre yapılması gerekenler::Bu seneyi kör topal bir şekilde tamamlıycaz artık devre arası en fazla 1 stoper alınır onuda adam akıllı birisini alsalar bari

1)JoR'le sene sonu yolları ayırıcaz geçsin altyapıya çocuk eğitsin sağlam bir Td bulucaz tecrübeli Terim olur Bilic olur Mancini olur MARCELO BİELSA olur Thomas Schaaf olurbir şekilde tecrübeli winner bir TD bulmamız lazım
2)böyle sağlam bir kondisyoner ve fitness koçu bulmamız lazım
3)Bunlara ayak uydurabilecek genç taze kan isimlerle yeni bir oluşuma gitmemiz lazım bana sorarsan Bruma-Muslera hariç takımda gönderilmesin dediğim kimse yok

Transfer Listem:

Yaya Toure,
Caceres,
Taison,
Torres,
Zabaleta,
Ivanovic,
Khacheridi,
Valencia,
Glen Johnson,
Sagna

-----------------------Muslera-------------------------
Sagna-------Caceres-Khacheridi-------------Carole
Valencia--------Toure---DeJong-------------Bruma
--------------------Sneijder---------------------------
---------------------Torres----------------------------

Hayale bak :38573:

Sergen konudan uzak tutulursa iyi bir transfer dönemi geçireceğimizi düşünüyorum.

Melih kardesimiz hakli

Sergen 85 kisilik transfer listesi yapmaktan vaz gecerse transferde iyi isler yapariz

Riekerink: "Transfer ve sözleşme konularında toplantılar yapıyoruz. Hazırlıksız yakalanmamak için görüşmeler yapıyoruz."

Riekerink: "UEFA'nın yaptığı kısıtlama içerisinde kalabilirsek, stopere takviye yapabiliriz. Olmazsa, içimizden çözmeye çalışacağız."

Icerimizden cozmek nedir abi

Chedjou afrika kupasina gidiyo

Serdar 3-4 ay yok

Koray sakat

Bir tek semih ve hakan var...

Riekerink: "Chedjou Afrika'ya gidecek, Serdar sakatlandı, Koray sakatlandı, elimizde bir tek Semih ve Hakan kalıyor."

Mevzuyu cozmus :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt