Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav anlamıyorum

Muslera;ligin en iyi kalecisi
Sağ bek;Linnes o kadar kötü değil
Stoper;hakan kötü ama eldekinin iyisi
Orta sahaya,tolga,de Jong Selçuk bu sezonu götürür
Kanatlar:bruma,Poldi yasin ve Vargas kanat forvet olarak alınmalı
Forvet;Eren sikdursun adriano yeter

Yani bir forvet bir stopere ligi götürebilir rakiplerimiz çok iyi değil rikerink konusunda kararsızım hala yetersiz mi çözemedim yoksa kadro kötü diye mi böyle anlamadım ama sneijder satılmalı sneijder satılırsa bir forvet alınmalı Luiz adriano mesela şöyle bir 4-3-3 kadrosu bizi ikinci yarı götürebilir aslına bakarsak

Muslera
Linnes caceres hakan Carole
Tolga
Dejong selçuk
Vargas adriano bruma

Yedekler
Poldi
Cenk
Sinan
Eren
Kolbein
Yasin
Semih

selcugu tutup sneijderi satmak...

Bu haftaki maci kazanma bakalim gorecez biz seni rike Bey icimizden cozermişiz

selcugu tutup sneijderi satmak...

Selçuku sevmiyorum ama bir formasyona uyuyor sneijder ile sadece 4-2-3-1 ve rakipler artık bunu çözdü sneijderi kitliyorlar bırakmıyolar sneijder de yaşlandı be kardeşim eninde sonunda gidicek ha yönetim alabilirse mvilla alınsın isterim ikisinin yerine

Selçuku sevmiyorum ama bir formasyona uyuyor sneijder ile sadece 4-2-3-1 ve rakipler artık bunu çözdü sneijderi kitliyorlar bırakmıyolar sneijder de yaşlandı be kardeşim eninde sonunda gidicek ha yönetim alabilirse mvilla alınsın isterim ikisinin yerine

Selcuk birak formasyonu takima uyumuyor artik. Bize yeni bir b2b oyuncu lazim

İkisinden kurtulmak lazım

Biri hayalet diğeri sol kanatı işgal eden 50 yaşında topçu
gibi oynuyor.

Son düzenleme:
He bu arada Diarra transferinde Nazifoglu yalan söylüyor, bizleri kandiriyor dedigimde inanmamistiniz.

Peki simdi devre arasi transfer yapacak maddi gücümüz yok ise, 4.5 milyon alacak Diarra nasil gelecekti sezon basi? Biri aciklayabilrise sevinirim.

Burda selçuk dedim diye beni linç etmenize gerek yok realist olun bu yönetim kimi alabilir sağlam bir forvetle bir stoper alırsak iyidir zaten borç bilmem nereleri bulmuş bizde biliyoruz sizin gibi orta sahaya mvilla stopere sakho sağ beke Debuchy forvete balotelli yazmayı ama kulübün kasasında 20 milyon euro yok sezon sonunu çıkaracak hamleler lazım hücum sağlam olursa rahat gol atarız selçuk bitiktr olsa tolga de Jong Selçuk üçlü orta saha ile rakipler kolay geçemez stoperde de caceres bir nebze olsa toparlar sağ ve sol bek Carole linnes seneye kadar götürür

Maiga.jpg

bu da bizim wonderkid olacak :D

2 oyuncu kiralariz okadar (stoper + vargas)

Burda selçuk dedim diye beni linç etmenize gerek yok realist olun bu yönetim kimi alabilir sağlam bir forvetle bir stoper alırsak iyidir zaten borç bilmem nereleri bulmuş bizde biliyoruz sizin gibi orta sahaya mvilla stopere sakho sağ beke Debuchy forvete balotelli yazmayı ama kulübün kasasında 20 milyon euro yok sezon sonunu çıkaracak hamleler lazım hücum sağlam olursa rahat gol atarız selçuk bitiktr olsa tolga de Jong Selçuk üçlü orta saha ile rakipler kolay geçemez stoperde de caceres bir nebze olsa toparlar sağ ve sol bek Carole linnes seneye kadar götürür

Sneijder mevki, formasyon fark etmez her şeyi Selçuk'tan iyi yapar.

He bu arada Diarra transferinde Nazifoglu yalan söylüyor, bizleri kandiriyor dedigimde inanmamistiniz.

Peki simdi devre arasi transfer yapacak maddi gücümüz yok ise, 4.5 milyon alacak Diarra nasil gelecekti sezon basi? Biri aciklayabilrise sevinirim.
2-3 milyon luk maas butcesi kalmis diyorlar, sanirim de Jong'un maasini cikartsak (2.5 milyon €) o zaman o 4.5 milyon Euro rakami oluyor. Benim kendi mantigima gore hesap :)

Realist olmak senin dedigin gibi bitik adamdan fayda beklemekle mi oluyor

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk diye bir futbolcu gozukmuyor sahalarda, lutfen kadro yaparken bu tur seylere dikkat edelim renktaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt