Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafa toplarında etkili,rakibe yapışıp nefes aldırmayacak bi stoper ve dinamik,hücuma çıkartabilecek orta saha transferi iş görecektir.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Adam akıllı stoper ve sağ bek alın başka birşey istemiyorum.

2007633_w2.jpg

Vida'nın yanına Sakho,sağ beke Caceres ortaya M'vila veya Badou sağ açığa deli gibi orta açan bir adam tamamdır

Sağlam oyuncu alsınlar da 1 tane alsınlar. Devre arası kaliteli oyuncu bulmak zor olur. Yaz dönemi olsa en az 4 adam lazım derim ama şuan öncelik stoper transferi olmalı

Bi kac ayn once bi arkadasa sordum 10 milyon euro teklif gelmis birakmak istememis river plate iddaa vasitasiyla river'in bi kac macini canli izledim benimde cok hosuma gitti ayaği cok temiz sneijder-driussi ikilisi muazzam olurdu.
s
Ciddimisin ya? Ben o kadar fazla istemezler düsünüyordum. Hakkinda transfer görüsmeleri fln okumadin acikcasi, fazla talipcisi olmadigini düsündüm.

Evet 10m avro teklif edilen oyuncuyu alalım

Jese ve İnaki ile çok kapaklar takar

Stoper ve iki yönlü orta saha şart. Normalde santrafor, sağ bek ve kanat da lazım ama devre arası zor. Bu yönetim yapamaz en azından.

bi kere cift yönlü orta saha beklemeyin arkadaslar selcugu satıcaklarını sanmıyorum o yüzden orta saha almazlar buna eminim bir stoper transferi kesin yapıcaklar ama kalitesi ve maddi yönü ne olucak bilemiyprum bunun dısında kiralık olarak bi oyuncu daha alabilirler ama mevkisi forvet mi olur kanat mı olur sag bek mi olur görücez :)tahminlerim böyle

Stoper+Sag bek+Orta Saha şart.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt