Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takıma sağ bek stoper sağ açık ve sağlam bir ön libero alınmadan bir halt olmaz.

Ulan millet Ben Arfa Rakitskyi filan peşinde Taison Jackson Martinez'le filan ismi geçer

Biz Ahmet Çalık

La siz valla transfer yapmayın bir halta yaramıyor çünki

Hala taa 3 Ünal Başganın 11-13 arası aldığı adamlar takımı taşıyor Bruma-Sneijder-Muslera başta olmak üzere

Şuan beğenmeyip sattığımız Telles-Çolak-Dzemaıli-Burak takımda olsaydı çok çok daha iyi olurdu

fft226_mf5012465.Jpeg

4 bacak 0 futbolcu

Hay sizin 65milyonluk butcenize tovbe tovbe

Oyuncu kiralamayi da mi bilmiyon dursun...

GS sözlugun adını fenerbahce yuvası yapsınlar.yakışır.sabah aksam fenerın kıcını yalıyolar.

Lan 65 varda az kafayi calistir yahu. Vergi kacirma diye bir olay var kardesim futbolcu bayilir kullanin.
Olmuyormu imza parasi adi altinda para vereceksin. Yilligini dusuk gostereceksin transfer bedeli olarak imza parasi verecrksin maas yukune girmeyecek bu.

O da mi olmadi bir fon sirketi kuruyorsun zenginler senede 1er milyon euro atiyor diyorsun koca camiada 20 kisi buluyorsun bu sekilde her sene 20 milyon butce.

Lan 65 varda az kafayi calistir yahu. Vergi kacirma diye bir olay var kardesim futbolcu bayilir kullanin.
Olmuyormu imza parasi adi altinda para vereceksin. Yilligini dusuk gostereceksin transfer bedeli olarak imza parasi verecrksin maas yukune girmeyecek bu.

O da mi olmadi bir fon sirketi kuruyorsun zenginler senede 1er milyon euro atiyor diyorsun koca camiada 20 kisi buluyorsun bu sekilde her sene 20 milyon butce.

Woooaav.

L'Equipe: "Hatem Ben Arfa, Paris'te kalmak istiyor. Ben Arfa'nın Ocak'ta Fenerbahçe'ye transfer olma şansı yok"

5 yıllık sözlesme ımzalamıs fenerle

Chedjou'yu gönder 2.5 milyon euroluk butce acilacak.O 2.5 milyon euroya ikna edemeyeceğin stoper yok.Kaliteli bi stoper alın bari beceriksizler her mac gol yiyoruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt