Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyon bütcemiz varmis (oyuncu satmadan), kaldi 1.5

Medya yabanci oyuncular konusunda yaniliyor ama yerli oyuncu dedikleri zaman %90 aliyoruz o oyuncuyu.Bizdeki yerli sevdasi bitmez, yerli coplerin arasina Ahmet Calik ile Ekici'de eklendi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu çocugu neden aldı acaba dursun efendi sakatta degil müzmin sakat olmayan adamın bizde işi ne

Ahmet Calik icin 1.5 milyon euro maas mi verilecek? Yuh.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

1 milyon bonservis önermisiz, 1.5 milyona anlasmamiz yakinmis. Maas la ilgili birsey yazmiyor ama haberde "3 milyonluk bütcemiz" var yaziyor ama bu sadece maaslar icin mi sayiliyor?

Sabri semih ahmet Hakan
Ekici hamit
Sinan selçuk yasin
Eren

Cl garanti yönetimin kafa yapısını öpeyim

b8a9ad635d6f4d73a292c35e80369257.jpg

Hayırlı olsun.

1 milyon bonservis önermisiz, 1.5 milyona anlasmamiz yakinmis. Maas la ilgili birsey yazmiyor ama haberde "3 milyonluk bütcemiz" var yaziyor ama bu sadece maaslar icin mi sayiliyor?
Bizi ilgilendiren maaş kısmı FFP den dolayı. Kulubun kasasinda para da olmayabilir tabi onu bilmiyorum ama FFP icin istersek Ahmet icin 10 milyon odeyelim birsey yapamazlar. O yuzden maas olarak algiladim ben.

Bizi ilgilendiren maaş kısmı FFP den dolayı. Kulubun kasasinda para da olmayabilir tabi onu bilmiyorum ama FFP icin istersek Ahmet icin 10 milyon odeyelim birsey yapamazlar. O yuzden maas olarak algiladim ben.

He tamam o zaman. Ama bence maasi da ~1.5 milyon olur.

siradaki isimler

Ekici
Elyasa Süme
Gökay Iravul
Mustafa Pektemek

al sana 4 transfer diyecekler

Gaziantepspor, Trabzonspor'dan eski oyuncusu Muhammet Demir ile prensipte anlaştı. via @ajansspor

Iyi, yoksa biz alirdik bunu da.

Serdar Aziz'i kakalasak bari bi yere diyecegimde bu çürüğe para bayılan bizden baska bi enayi cikmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırının kaldırılmasını en çok biz istemiştik Dursun geldi geleli en çok yerliyi biz alıyoruz heralde

gelecek yillarimizi da yedi bu herifler. Simdi bunlar gidince, git ugras Serdari, Ahmeti filan nasil yolliyacan. Yaziklar olsun, bi düsünün bu defans ile Avrupa da sin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt