Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kac aylar öncesi Ryan Babel gibi oyunculari dogru ve hakli sekilde istemiyorduk, hedefler farkliydi. Simdi keske Babel gibi oyuncu alsakta izlesek diyorum.

Bu Dursun ve yönetimi bizi de s**** kulübün de yavas yavas anasini aglatiyor.

Bu yönetim gitmedigi sürece Galatasaray Türkiye'nin 3. büyügü olur, demis olayim. Medyada herkes maytap geciyor, kimseye ciddiye almiyor.

Arsenal,Juventus,Chelsea,Liverpool,Bayern gibi kuluplerde gözden düsmüs isimleri almak varken sacma sapan hamleler yapiyoruz

Eboue,melo,ujfalusi gibi isimler kulubumuzde her daim basarili olacaktir

Para harcamak yerine alt yapiya önem verelim daha iyi

Yillardir alt yapidan oyuncu cikaramiyoruz

Alt yapı işinde komisyon yok. Yöneticiler ceplerini dolduramıyor bu yüzden kimse alt yapı işine girmiyor. Dortmundun kullandığı şu pas makinesini bile getirmiyorlar. Gelen vurgunu yapıp gidiyor ne yazık ki.

Alt yapı işinde komisyon yok. Yöneticiler ceplerini dolduramıyor bu yüzden kimse alt yapı işine girmiyor. Dortmundun kullandığı şu pas makinesini bile getirmiyorlar. Gelen vurgunu yapıp gidiyor ne yazık ki.

Aynen öyle

Her dönem 1-2 oyuncu cikardi eskiden,yillardir tek bir oyuncu bile cikaramadik

Gecen sezon umut bulut'a verilen sans herhangi bir yerli oyuncuya verilmis olsaydi kadroda alt yapidan bir oyuncumuz olurdu en azindan

Benim önerim ucuz ve patlama gücü olabilecek Adryan Tavares

26 mac Nantes icin oynadi, 3 gol 2 assist. Ardindan Flamengo'ya döndü, sadece kiralikti ve orda kadroya alinmiyor. Sebebini bilmiyorum. Ama demek ki düsünmüyorlar.

Bu cocuk feci yetenekliydi ve müthis beklentilere sebep olmustu genc yasta. Belki bizde tutar. Kiralik olarak alsak keske yarim sezon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt