Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim, ILK GELEN TEKLIFE BIZIM YÖNETIM NIYE ATLIYOR?

Pazarlama nedir bilmiyormu bu herifler? Levent Nazifoglu cikip hemen Podolski'ye bagli diyor. Desene arkadas cok önemli oyuncumuz, bu paralara satamayiz diye.. Adamlar rahat cikar en az 10 milyona.

Olm valla su adamlardan kurtulmak lazim. Bakin yemin ediyorum sonumuz iyi degil.

Reis bir haber çıkmıştı ilk 40,00 mil. € vermişler Oscar'a Conte 60,00 mil. € isteyin verir bunlar demiş ve sonuç ortada

Tamamen bizim yönetimin çapsızlığı yav

Yav reis Oscar'ın Poldi'den tek +sı yaşı Poldi'nin kariyerine şu dünyada yaklaşabilecek kaç topçu var yav hiç düşünmeden onun solu Poldi'den iyi diyebileceğimiz kaç topçu var yav

iste diyorum renktas bizim ulkede oynayan oyunculara oyle yuksek paralar vermezler

Reis bir haber çıkmıştı ilk 40,00 mil. € vermişler Oscar'a Conte 60,00 mil. € isteyin verir bunlar demiş ve sonuç ortada

Tamamen bizim yönetimin çapsızlığı yav
s
Ya diyorum ya iste, cinlilerin parasi bol.. Biraz blöf yapsan hemen teklifi yükseltecek adamlar Oscar olayinda oldugu gibi. Ciddiyim bu yönetim ile her oyuncumuzu kaybederiz degerin altinda. Hele Bruma'yi 15e satar bu salaklar.

Aptal Levent rakam 7 verdilerse neden hemen atlıyorsun.İstediğimiz düzeyde değil filan desene.Hemen oyuncuya bağlı dedi işi bağladı.Yemin ediyorum bakkal manav geçirsek transfer komitesinin başına bunlardan daha iyi oyuncu pazarlar.

s
Ya diyorum ya iste, cinlilerin parasi bol.. Biraz blöf yapsan hemen teklifi yükseltecek adamlar Oscar olayinda oldugu gibi. Ciddiyim bu yönetim ile her oyuncumuzu kaybederiz degerin altinda. Hele Bruma'yi 15e satar bu salaklar.

Ah şu arazileri satsalarda biran önce defolup gitseler çapsızlar sürüsü yav yarın öbürgün Bruma Muslera'yı filan 5-10'a satarlar vallahi dediğin gibi

Bizim yönetimde Podolski'yi 5'e satıp Ahmet Çalık'a 6 m € verme potansiyeli var

O kadar salak bir yönetime sahibiz işte

Podolski 31 yasinda, yillik 3m kazaniyor, kanat icin aldik ama kanat olarak yetersiz, oyun icinde kayboluyor, oyle kolay kolay rakibini gecemiyor, fazla pozisyon yaratamiyor ama oyle bir anda maci cevirebilen sutlari var. Teklif çin'lerden gelince dogal olarak bonservis konusunda beklenti yuksek oluyor ama mantikli dusundugumuzde 7m guzel para, pazarlik yapacak kapasite yokki yoneticilerde, yoksa rahat rahat 10m+ uzeri satilirdi podolski...

Eger satilacaksa, adam gibi, bruma gibi sag kanat oyuncusu alin, yoksa ahmet calik gibi Turkiye liginden oyuncu alinacaksa satmayin daha iyi...

Devre arası niye bonservis veriliyor ki ? Kirala gitsin genç bir santraforla, stoper.

herşey bir kenarada bizim takım ciddi ciddi 3-4-3'ü denemeli bir malum sağ bek sol bek haşat sene sonuna kadar bu kadroyla idare edip yazın 3-4-3'ü denemeliyiz kesinlikle

Fernandao 14 milyon euro
Poldi 7 milyon euro dalga gecer gibi

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek isteiğim normal bir yabancı stoper başka bir şey bekleyemiyorum bu yönetim den umarım bunu becerebilirler..

Oyuncu satmayı beceremiyoruz..Becersek bile gelen parayı kullanamıyoruz..Poldi gidebilir; biz zaten bir şekilde gol atıyoruz ama yememek için orta sahaya selçuk yerine daha dinamik ( badou),stopere de sert uzun biri alınabilir..Poldiyi 10 milyonun üzerine okutmak lazım her türlü..Bu iki mevkiyi bu parayla doldururuz..Mesela badou için 6 ya da 7 milyon euro arası bonservis verilebilir..böyle bir durumda üzülmem açıkçası..

Cavcav akıllı adam yüksek fiyat çeker Çine oyuncu satan takımda para olmaz mı diyerek iyice soyar bizi

podolski'yi satip ahmet calik yerine iyi bir lider stoper ve bruma gibi kanat oyuncusu alsan, bak bakalim takim nasil oynuyor, taraftar nasil stada geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt