Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün ilhan cavcav ile yapılan telefon görüşmesi sonrasında kendisinin transferi için yüz yüze görüşülmesi kararı alınmış. 3'e 5'e bakmayacaklar yine...
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 28 aralık 2016 16:44)

Yeni Semih Kaya'mız hayırlı olsun.Bu yönetimden iyi transfer beklemek hata. :mad:

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu: Mehmet Ekici'ye yeni sözleşme önerdik. Ne 'evet' ne de 'hayır' dedi. [RadyoSpor]

Podolski'nin parası ile ekici ve ahmet çalık'ın maaşı karşılanacak arkadaşlar. Ben bu transfere sıcak bakmıyorum, bunlar yine çöp yuvası yapıcak kulübü.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 1 dk.1 dakika önce
Podolski'nin kendisi Çin'e gitmek istemiş..Bu önemli bir bilgi..

bizimkilerde hemen ilk teklifi kabul etmis he...

Ya cok mallar ya cok akillilar.

Ya her takim bize kazik sokuyor ya da bu yonetim taraftara kazik sokuyor.

Ortasi yok.
Ya hirsizlar ya mallar.
Evlat acisi yasayin

EXPRESS GAZETE ÖZEL HABER Çin ekibi Beijing Guoan’ın, Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski için yaptığı teklifin detaylarını Express Gazete öğrendi. Daha önce Galatasaray’dan Burak Yılmaz’ı transfer eden Çin ekibi, Lukas Podolski için Sarı-kırmızılı ekibe 9 milyon Euro teklifte bulundu. Beijing Guoan ayrıca, Alman golcünün gösterdiği performansa ve oynayacağı maç sayısına göre bir milyon Euro da bonus ödemeyi teklif etti. Galatasaray’ın yöneticisi Levent Nazifoğlu, gün içinde yaptığı açıklama ile Lukas Podolski’ye teklif olduğunu doğrulamıştı.

expressgazete.comBeijing Guoan’ın Podolski teklifi!

Express Gazete
Poldi'ye gelen teklifin 20 milyon olmayacağı düşünülebilir sonuçta yaşı falan belli bence de buradaki haber gibi 9-10 milyondur teklifki sonuçta önemli ir teklif denmiş 5 milyon falan olmaz yani. 9-10 milyon doğru kullanılırsa çok güzel bir fırsat. Eduardo Vargas kiralık +Evgen Khacheridi+ Sağ bek(Aleix Vidal) + orta saha için gayet yeterli bir bütçe oluyor. Umarım paraları doğru kullanırlar.

bbc72c45648dacc2774eb4b7b351cd81.png

biri 5 diyor, biri 7, biri 9, alman basini da 20m diyor, hangisine inanalim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt