Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanya maçından sonra transfer bile yapmayacaktı bu yüzsüz yönetim.
Tuzla maçı müthiş olmuştur çok da güzel olmuştur.

NKGSDVBS
TapaTalK

Riekerink: "Salih Dursun Antalyaspor’a gidiyor. Ahmet Çalık bizim için önemli bir opsiyon, tanıdığım bir oyuncu. Tek opsiyon değil ama.."

Bruma Sneijder Muslera yi çıkar bank Asya liginden 3 senede zar zor çıkariz birinci lige.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

riekerink floryadan bakırköye nasıl gidilecegini biliyormu acaba cıkmıs ahmet calıgı tanıyorum diyor :asd22:

Riekerink: "Salih Dursun Antalyaspor’a gidiyor. Ahmet Çalık bizim için önemli bir opsiyon, tanıdığım bir oyuncu. Tek opsiyon değil ama.."
Hakan Delikanli hala savunuyor musun bu adamı? Herif resmen kukla. Ahmet'i tanıyormuş, Serdar beğendiği oyuncuymuş falan. Geçsin bu işleri. Yönetim şunları alacağız diyor. Bu da kabul ediyor.

Son düzenleme:
Sen yasini kadro dısı bırakıp tekrar kadroya alırsan böyle olur

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen gider selcuku yasini trip yaparkene göstermelik ceza verirsen sonrada arkasindan hemen af cikarirsan ozaman onlarda tabiri caizse böyle takimin icine ederler sizde baka kalirsiniz

@Hakan Delikanli hala savunuyor musun bu adamı? Herif resmen kukla. Ahmet'i tanıyormuş, Serdar beğendiği oyuncuymuş falan. Geçsin bu işleri. Yönetim şunları alacağız diyor. Bu da kabul ediyor.

yönetimde ali dürüst tarzı yada haldun başkan tarzı toptan futboldan anlayan biri olsa içim yanmıcak jor olsada olur

@Hakan Delikanli

Çalık gelirse Riekerink'in tanımadığı oyuncuydu diyemezsin şakirt
s
Demin basin toplantisinda soru geldiginde Mert Genclerbirliginin stoperi olarak sordu soruyu. Adamin yüz ifadesini bakinca görürsün, Ahmet denildiginde tepki vermiyor. Sonradan heralde taniyorum diyecek, demese yönetimi medyanin önüne atmis olacak.

Cavandayi şutlayin "adam" gibi sag bek alin

Chedjouyu şutlayin uzun boylu lider pozisyon bilgisi olan stoper alin

Podolski'ye çin'den gelen teklifi kabul edin ve yerine bruma gibi hizli adam gecen pozisyon yaratan sag kanat alin

Eger sigthorsson 1 hafta icinde takimla antrenmanlara baslamazsa geri gonderin forvet kiralayin, mesala niasse, kosa kosa gelir

Ya bunu yapacaksiniz, ya da ikinci yari sampiyonluk yarişindan kopup bos stadlarda oynamaya devam edersiniz

@Hakan Delikanli hala savunuyor musun bu adamı? Herif resmen kukla. Ahmet'i tanıyormuş, Serdar beğendiği oyuncuymuş falan. Geçsin bu işleri. Yönetim şunları alacağız diyor. Bu da kabul ediyor.
s
Neye göre savunuyorum? Genel savundugumu nerden cikardin? Transferleri kendisinin yapmadigini savunuyorum. Aksini düsünen de ciddi sekilde sasirmistir.

Türk olmayan bir hocayı eleştiren yanlış yolda insanlar görürüm.

Klasik Türk antrenör değil bu adam klasik Türk taraftarları!!!

Gerek Nazifoğlu, gerekse Riekerink çıkıp bu şekilde Ahmet Çalık ismini açıkça telaffuz ediyorsa, bu iş bitmiştir. İlhan Cavcav fiyatı 5 milyon olarak belirlediyse, en iyi ihtimalde 4 milyon içimize girecek gibi.

bu ahmet caliki alsalar bile gercekten ilk 11 de mi oynatacaklar? ben hic sanmiyorum 4 milyon euro bonserviz öderler sonra yedekte otutururlar.

bize yedekde oturacak adam degil ilk 11 de oyniyacak transferler sart

Ahmet Çalın denen herifin transferde birinci amacımız olması GERÇEKTEN İNANILIR GİBİ DEĞİL.

Podolskiyi 7-8'e sat Bu mala 3-4 ver.

Moderatör tarafında düzenlendi:
s
Neye göre savunuyorum? Genel savundugumu nerden cikardin? Transferleri kendisinin yapmadigini savunuyorum. Aksini düsünen de ciddi sekilde sasirmistir.

Transferi Riekerink'in yapmadığını sağır sultan bile biliyor. Sorun da o zaten. Başımızda yönetimin her dediğine onay veren, kukla, üstelik yalancı bir teknik adamın olması. Ahmet Çalık beğendiği oyuncuymuş. Onu benim külahıma anlatsın. Ahmet Çalık'ı yolda görse tanımaz be. Bu kadar kandırmasınlar insanları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt