Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslan News ‏@Aslanews
Podolski'ye Çin'den 4 teklif var. Çin şampiyonu Guangzhou Evergrande, bonservis için yaklaşık 20 M €'yu gözden çıkardı.

Aslan News ‏@Aslanews
Podolski'ye ve kulübe en yüksek teklifi yapan takım Guangzhou. Podolski, 3 Ocakta tatilden dönünce kararını verecek. (BILD)

Bu bild bizimle dalga mi geciyor?

Nazifoglu dun demedi mi beijing guoan'dan teklif geldi guangzhou ne alaka
Koskoca bild yalan mı söyliycek
Nazifoğlu bildiğin taraftarla billur geçiyo

NKGSDVBS
TapaTalK

INanilmasi güc ama bu Özberk kardesler bu Adnan Brothers lerden bile yavsak cikti

adnan+polat%26adnan+sezgin+%5Bhorto+magiko%5D.jpg

selcuk a teklıf yok mu çinden...gıderse oraya gıder katara fılan gıtmez bu adam..selcuga da şöyle 2 3m euro verseler cok ıyı olacak

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun
Bir bilgi de Galatasaray'dan. Dursun Özbek, yarın Ankara'da İlhan Cavcav'la masaya oturacak. Ahmet Çalık transferi yarın netleşebilir..

Rezalet, skandal.. Bre futbol cahilleri bu adamı alırsanız yarın birgun bu adamdan nasıl kurtuluruz diye kıvranırsınız. Yazıktır, gunahtır.

Koskoca bild yalan mı söyliycek
Nazifoğlu bildiğin taraftarla billur geçiyo

NKGSDVBS
TapaTalK

Büyük ihtimal Nazifoglu en düsük teklif veren beijing takimini söyledi diger yüksek rakam eden takimlari bilerek anmadiki kimse bu transferden 20milyon beklmesin, sonrasi maglum en yüksek teklif veren takimla anlastik diyip transferden 8milyon kazandik diyip paralari cepe indirecekler hirsizlika devam

yav abi anlamadım bütçenin neyi yeterli değil

sonuçta bu adamın yaşı 18 yeni oldu yani sadece malideki kulübüne 100bin $ ödenecek başka birşey yok ki bunu yer 18 yaşından küçük futbolcu için yapacaksın vermek istemiyorsan altyapından çıkaracaksın oyuncuyu

maaş konusuna gelirsek bu adam maliden gelen bir adam ne kadar maaş alabilir ki. aylık 20bin € oynardı bu adam yani taş çatlasa şu adamın yıllık maaşı 300bin € felan olurdu çünkü bi yerde parlama yapmadı brumaya bile yıllık 1 vermiştik ama o u19da parlamıştı.

aklıma tek şey geliyor komisyon yok diye bu iş resmen yattı. yağlı suratına kezzap döktüğümün herifi sıçıp batırdı yani

Ulan bu Bild yalan söylemiyordur sanırım teklif gerçekten 20 milyon civarlarında Poldi için normalde hemen satın derim gerekirse uçak biletini ben alayım Poldi'nin ama Özbek BROTHERS&Nazifoğlu ortaklaşa o parayı Ekici-Ahmet Ç-Kaan Ayhan'a bölüştürür hiç ederler parayı adım kadar eminim

ASLAN STATISTIC ‏@Aslanstatisticc
Yönetim Maiga için "Yetenekli bir oyuncu.Ama bu paraya ilk 11 oyuncusu alabiliriz.Bütçemiz onun için uygun değil" açıklaması yaptı.

ASLAN STATISTIC @Aslanstatisticc
Kulübü ,Maiga için 500 bin Euro istiyor

Çöplere milyonlari verin ama genc yetenek icin 500 bin cok he

Sidigi Maiga denen yeni yetme bebeye imza attıramayan yönetim koca Galatasaray'ı yönetiyor yav

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 1 sa.1 saat önce
Galatasaray yönetiminin kapasitesi kısıtlı yerlilere zilyon Euro bulup bedava, yetenekli ve genç yabancılara bütçe ayıramaması :( Komedi.

Yabancı serbestliği yönetimlerin gerçek yüzünü gösterdi... Eskiden federasyonu suçluyordu taraftar. Peki şimdi?

Yerlilere 'ülke futboluna hizmet' için o paraların saçılmadığı belli.. Aslında her şey açık ama söylemeyeyim, yasal sebepler. Anladınız siz.

+1905

Söylenildigi gibi Podolskiye cinden gercekten dört teklif varsa bizim capsizlar en düsük teklifi yapana satarlar, o kapasite kendilerinde fazlasiyla mevcut.

Kaldi ki ben pek inanmiyorum bu Podolski-Cin muhabbetine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt