Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu devre arasi en buyuk kazigi kim sokar Galatasaraya?

walla ne duruma geldik, kim sokar ve koyar olduk.. dursun okadar lanetliyoruzki seni bi bilsen. Oldugunde 30 milyonlu galatasaray kaysin sana :P

1. trabzonbahce
2. kasimpasa
3. genclerbirligi

-------------------Muslera---------------
XXX-------Chedjou-----XXX-----Carole
--------------Tolga----Nigel------------
XXX--------------Wes--------------Bruma
-------------------XXX-------------------------

Kadro içinde yapabileceğimiz en iyi ihtimal budur.
Hadi sağ bek için 6 ay daha idare edek eldekilerle ama net bir stoper net sağ kanat ve forvete aç oğlu açız.

Seneye stoper hattı şu şekilde olacak

Semh-koray-serdar-ahmet biri beni vusunda şunu göremeyeyim, çok şey mi istiyorum lan

Tonny Vilhena kesinlikle Selçuk'u-Hamit'i-Endoğan-Jem-UmutG.'yi filan postalayıp almamız gereken adam

Çok yüksek kondisyonlu
Dinamik ve Çevik
Saldırgan
Mütiş Füzeleri var sol ayağıyla
Wonderkid bir kere Hollanda altyapısından geliyor yaşı daha 21
Güçlü sayılabilir ve kesinlikle çok dayanıklı

Sneijder'in böyle formda devam etmesi ve bizi şampiyonluğa taşıması için yanına böyle bir adam lazım oğlu lazım
Şu saydığım çöpleri gönderebilirsek zaten masrafa girmeden alırız Vilhena'yı

--------Sneijder-----------------
-------------------Vilhena-------
-----Tolga-----------------------

mamadou-sakho-liverpool-defender_3456785.jpg

Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Herifin görüntüsü bile korkunç. Ben mesela forvet oyuncusu olsam ve karşımda böyle bir oyuncu olsa altıma yaparım.

Donk neredesin kafası bir milyonum geri dön sevdiceğim. Ahmetle falan uğraşacağımza geri dönsün arkadaş en azından paramız cebimizde kalır. Hadi lan postalayın şu günlerde bu arkadaşı geriye..

Maiga dışında hiçbir transfer yapılmasın. Bunların yapacakları her transfer gsmize ve taraftarları olarak bizlere girmiş demektir. Sigthorsson gitsin, hamit gitsin, cavanda gonderilsin muazzam bir transfer dönemi olur bizim için.

Donk neredesin kafası bir milyonum geri dön sevdiceğim. Ahmetle falan uğraşacağımza geri dönsün arkadaş en azından paramız cebimizde kalır. Hadi lan postalayın şu günlerde bu arkadaşı geriye..
Donk>10xÇalıkPiçi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olm kadronun neresinden baksan hayal kirikligina ugrayip hayattan soguyorsun..

Formalar bile cok kötü ya..

Valla sogudum, olumlu birsey yok..

Galatasaray resmen kirlenmis.

Sabri: Pas atmasini bilmiyor, yeteneksiz herif, özelligi fln yok
Semih: Pas atmasini bilmiyor, toplari rakibe gönderiyor veya kaleciye dönüyor
Balta: Hayaletin teki, hicbir pozisyonun icinde yok
Selcuk: Morugun önde gideni, yan pas geri pas yapip duruyor, hic bir katkisi ve özelligi yok,
Tolga/De Jong: Idare eder ve iyiler diyelim
Yasin Öztekin: Beyinsizin önde gideni, takimin en zararli oyuncusu, pas özürlüsü
Derdiyok: 3. sinif forvet, özelligi fln yok

Ne olacak lan bizim halimi? Cidden ne olacak.

Muslera, Carole, Bruma ve Sneijder haricinda oyuncumuz yok dogru dürüst. Nzm düzenli bir Galatasaray izleyecegiz? Her yil teknik adam degistirmeler, 100 transferler..

Besiktas yillardir cok dogru yönetiliyor aslinda. Adamlarda bir düzen var en azindan.

Sabri: Pas atmasini bilmiyor, yeteneksiz herif, özelligi fln yok
Semih: Pas atmasini bilmiyor, toplari rakibe gönderiyor veya kaleciye dönüyor
Balta: Hayaletin teki, hicbir pozisyonun icinde yok
Selcuk: Morugun önde gideni, yan pas geri pas yapip duruyor, hic bir katkisi ve özelligi yok,
Tolga/De Jong: Idare eder ve iyiler diyelim
Yasin Öztekin: Beyinsizin önde gideni, takimin en zararli oyuncusu, pas özürlüsü
Derdiyok: 3. sinif forvet, özelligi fln yok

Ne olacak lan bizim halimi? Cidden ne olacak.

Muslera, Carole, Bruma ve Sneijder haricinda oyuncumuz yok dogru dürüst. Nzm düzenli bir Galatasaray izleyecegiz? Her yil teknik adam degistirmeler, 100 transferler..

Besiktas yillardir cok dogru yönetiliyor aslinda. Adamlarda bir düzen var en azindan.

Ne oldu yav Chedjou'dan vaz mı geçtin? :D

Ne oldu yav Chedjou'dan vaz mı geçtin? :D
s
Neye göre vazgectim? Ben sezon basinda Chedjou icin birsey yazmistim: Asiri forumsuz gözüküyor, sanki 10 yil yaslanmis diye. Her türlü oynardi stoperlerimizin yerine ama bir kac aydir kulüp ile iliskisi psijokolik acidan tamamen kesilmistir.

Bundan sonra faydalanamazsin kendisinden dün de gördügümüz gibi. Sadece vakit geciriyor burda artik.

Konusulanlara göre simdiye kadar:

Hamit, Salih ve Sightorsson gitti.

Podolski icin Cin'den Teklif var.

Cavanda ve Chedjouda gidici.

Konya maçın da sağ açıkta Sabri yi görürsem edeceğim küfrü kimse etmem lazım şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt