Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.790
- 19.395
- 2.193
Allah'ın gücüne gitmesin ama bence bu adam insan bile değil. Herif anakonda gibi.
Tam STSL'ye gelsin kale önünde adam yesin öyle bir stoper be reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah'ın gücüne gitmesin ama bence bu adam insan bile değil. Herif anakonda gibi.
![]()
Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Herifin görüntüsü bile korkunç. Ben mesela forvet oyuncusu olsam ve karşımda böyle bir oyuncu olsa altıma yaparım.
Advocaat'ın F.Bahçe yönetimine sunduğu transfer listesi; Ben Arfa, Mehmet Ekici, Depay, Eljero Elia, Bilal Başaçıkoğlu, Onyekuru. [Ntvspor]
Advocaat'ın F.Bahçe yönetimine sunduğu transfer listesi; Ben Arfa, Mehmet Ekici, Depay, Eljero Elia, Bilal Başaçıkoğlu, Onyekuru. [Ntvspor]
![]()
![]()
Reis bu oğlanı alıp defansa koyacanki bak bakalım rakip atağa kalkabilir mi
![]()
Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Herifin görüntüsü bile korkunç. Ben mesela forvet oyuncusu olsam ve karşımda böyle bir oyuncu olsa altıma yaparım.
oraya transfer etmek gerekmezse komisyon nerden gelecek guzel abim???sakhoyu aliabilsek 10 sene stoper almaya geremez ama nerde.
oraya transfer etmek gerekmezse komisyon nerden gelecek guzel abim???
Vidal gelirse yapacağı ortalarla @Mehmet Arslaner abiye bir iddia kaybettirebilir.