Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Bu gitmesin lan ;(
JOR lütfen en azindan su cocugu bir kac kez dene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gitmesin lan ;(
Aynen öyle
Şöyle bi durum var ki yanına Ujfa ve Ujfayı tamamlayacak uzun bi stoper gibi iki adam al Linnesten Alves Carole den Alaba performansı alırsın.
İyi bi ortasaha ve defans hattıyla sadece tecrübesi , pozisyon bilgisi ve mükemmel sol ayağıyla Rieradan iyi bi sol bek çıkardık mesela
Bence alakasi yok. Türk taraftari hep oldugu gibi hayal gücüyle yasiyor.
Adam milli macta sakatlandi ve ameliyat gecirdi. Bazi oyuncular sezonu bile bu sekilde kapatiyor. Tamamen sanssizlik. Kendisi hazirdi, fiziki durum fln söz konusu degil. EURO'da tikir tikir oynadi.
![]()
Bu adamı ne yapıp edip almalıyız. Herifin görüntüsü bile korkunç. Ben mesela forvet oyuncusu olsam ve karşımda böyle bir oyuncu olsa altıma yaparım.
Reis adamın ayağı düzgün olsun top kontrolü yüksek olsun birde aklıyla arası olsun iyi bir Td olunca başta o adamdan herşey olur
Bale hızlı bir sol bekken belki dünyanın en iyi hücum forvetlerinden birisine dönüştü birkaç yılda
Bruma mesela akıllı çalışkan bir çocuktu ligin en iyi oyuncusu oldu
Adam akıllı 2 stoper alalım mesela beleş İvanovic onun yanına Sakho gibi veya sakat olsada Subotic gibi beklere koy J.Willems'ları A.Vidal'lari yine bu kadar gol yemeyiz reis ya
İvanovic harika olurdu be.
Advocaat'ın F.Bahçe yönetimine sunduğu transfer listesi; Ben Arfa, Mehmet Ekici, Depay, Eljero Elia, Bilal Başaçıkoğlu, Onyekuru. [Ntvspor]
Adam Turkiye'ye gelmek istemiyor, ingiltere'de futboluna devam etmek istiyor dedi Ali Naci... zorla mi getireceksin
Reis gerçekten bu adamı defansa koy yanında gerekirse Semih oynasın onun eksiklerini bile kapatır Terry'le birlikte acayip stoper tandemi oluşturmuştu zamanında işte niye kariyerine sağ bek olarak devam ettiyse dedim hep bu adam için
Adam Turkiye'ye gelmek istemiyor, ingiltere'de futboluna devam etmek istiyor dedi Ali Naci... zorla mi getireceksin
Seminin yanına Nestayı yok o bile toplayamaz şuan..
Özgüveni ve rakipleri korkutuculuğu bitmiş
Reis Epl'de hiçbir takımın bu adamı isteyeceğini zannetmiyorum çünki adı doping iddialarıyla filan karıştı birde yazın Kloop'la baya kavga etmişler filan İngilizler çok dikkat eder böyle şeylere
Acunn.com'da bir haber gördüm Lvpl sadece 2.5 milyon bonservis istiyormuş bu adam için
Başımızda Ünal Başgan olsa kolundan tuttuğu gibi gitirip gelse karaoğlanı