Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Burak Yılmazın takımı Bejing Guoan Dortmundlu Adrian Ramos da da baya bi yol katetmiş.

bu kadar adam gidiyorsa 3ten fazla transfer yaparız...2 stoper alınır,yasin de gidecek diyorlar

Kimse bu adami istemez mi

Adam hayvan gibi stoper, herkes ister

Forvet olsam sakho'dan korkarim lan sen nediyon :D

Reis mesela bunları Fransa'da veya Almanya'da yapmış olsaydı hiçbirşey olmazdı kimse takmazdı bile mala Epl'de harcarlar abi istersen Maldini_Nesta ol sen

Yalnız şaka maka bana göre geçen sene EPL'de direk yılın 11'ine yazacağım stoperdi Sakho hermaç üst düzey oynardı arada ufak Nigga'lıklar yapıp hataları olurdu ama harbi harbi bırak STSL'i EPL için bile üst düzey stoper

Bu yönetimin transfer edeceği futbolcular yönetimin cebini doldurur,komisyon dönecek çok pis.Göz göre göre Galatasarayın parasını yiyecekler,yediler.

lucas-ontivero-drogbanin-asistini-gole-cevirdi_9389717-5540_640x360.jpg

ali naci küçük ‏@nkucukk 25 dk.25 dakika önce
Sigthorsson, Chedjou, Hamit Altıntop
Galatasaray'da fesih zamanı
Şimdi sırada Jem Paul, Endoğan Adili, Umut Gündoğan ve Lucas Ontivero var

Neyse beyler, chedjou hamit sigthorsson gitti/gidecek, 3 tane cop'ten kurtulduk

Jem, Endogan, Umut Gundogan, Lucas Ontivero(kalmasini isterdim ama yapacak birsey yok) bunlardan da kurtulacagiz

Podolski muhtemelen çin'e gidecek

Artik transfer zamani.

Uzun boylu, lider, pozisyon bilgisinden anlayan hayvan gibi stoper

Bruma gibi sag kanat oyuncusu

Niasse/Sow tarzinda, ön tarafta hareketlilik getirecek, son vuruslari iyi olan bir forvet oyuncusu

Yani muhtemelen 3 transfer yapacagiz, yogun ve heyecanli bir transfer donemi bizi bekliyor, umarim ahmet calik gibi bos oyunculara para veripte bizi cildirtmazlar.

haldun-ustunel-dursun-ozbek-ten-teklif-aldim-8395500_x_8937_o.jpg

şimdi Haydun Reis olacaktıki Transfer'in başında Poldi'yi 25'e okutur o parayla dünya yıldızı bir golcü ve sağ kanat alır gelirdi

Bakalım bu devre arası ne kadar leş futbolcu alacak yönetim,para kesin boş bir yere gider.:38573:

fena hareketlilik var
Sigthorsson
Hamit
Salih
Chedjou
Ontivero
Umut Gündoğan
Jem
Endoğan
Cavanda
Semih
Josue
Podolski
Selçuk
Semih
Yasin

fena hareketlilik var
Sigthorsson
Hamit
Salih
Chedjou
Ontivero
Umut Gündoğan
Jem
Endoğan
Cavanda
Semih
Josue
Podolski
Selçuk
Semih
Yasin

Yapılması gereken yeni yapılıyor,bu abartılacak birşey değil.Mühim olan burdan kalan parayı düzgün bir şekilde harcamak.

şuanda unal aysal olsa takımın basında gidip menejer transferi yapıp kazıklanırdık hayroviç gibi

Tüm dünya tarafından saygı duyulan; Stoper, Sağ Kanat, Forvet.

YETER!

Başahşehır Egemen'ide almız adamların defans 4'lüsü bizimkinden en az 2*3 tık yukarda şu anda

Eren-Egemen-Yalçın-Uğur 4'lüsü Carole-Hakan-Semih-Sarbi 4'lüsünü yer her türlü yav

Evren Göz: "Sigthorsson, Hamit ve Chedjou gitti. Jem, Endoğan, Emrah, Umut ve Ontivero da gidecek. Gelecek oyuncular için hazırlık başladı."
Evren Göz: "Podolski, Çin'den gelen teklife sıcak bakıyor. Ailesini İstanbul'dan gönderdi. Devre arası transfer politikası Poldi'ye bağlı."
Evren Göz: "Podolski, teklifi resmen kabul ederse yönetim en az 3 oyuncu ile takviye yapmak amacında."
Evren Göz: "Ahmet Çalık için pazarlıklar sürüyor. İlk teklif 1 M € ama yeterli gelmedi. 2 - 3 M € arasına bitebilir gibi."
Evren Göz: "Ahmet dışında da stopere adaylar var. Ayrıca 1 kanat oyuncusu ve 1 forvet alınması amaçlanıyor."
Evren Göz: "Lukas Podolski için yönetimin beklentisi 7-10 M € arası bir bedel."

Ulan bizim yönetim bunu akıl edebilir mi bilmiyorum ama inş Poldi için teklif 20 milyon euro filandır da hazır parayı gözünden vurduk tüm çöpleri gönderelim adam akıllı 3-4 oyuncu alalım diyorlardır

Madem bu kadar coştuk Yasin-Sinan'ı toplam 7-8 milyon avro gibi bir bedelle postalayıp Iturbe'ye çökme vakti gelmedi mi reisler

juan_iturbe_wallpaper_by_sentonb-d8h5j95.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt