Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet haftaya açıklanır.Sanırım Vargası aldık.Poldinin gitmesi bekleniyor.Ekici ye Azizin bulaşıp elimizden alması en büyük temennim.Selçuğa teklif yokmu acaba Çinden.Oda giderse hiç transfer yapmasak bile ben ok.

Arda, Emre ve Burak'i dinledim. Ciddiyim cacik olmaz bu türk futbolcularindan.

Arda bile cikip 'Yabanci sinirlamasi türk oyuncularin önünü kesiyor' diyor. Bu ne rezillik arkadas?

Burak cikip 'Bir cok arkadasimiz futbolu birakti 31 yasinda' diyor. Bu ne rezillik?

Ne olacakti? Yabanci sayiyi düsürüp türk futbolcularini yine rahatlatacagiz mi? Bunun üstüne yabancilara limit getirip seviyeyi yine altlara mi cekecegiz cöp yerlilerin oynayacagi icin.

Kaliteli oyuncu cikarsa her türlü oynar, bos yapmasin mallar. Türk yabanci fark etmez. Kaliteli türk cikmiyor diye zorla Sabri gibi topa vuramayin cöpü mü oynatacagiz? Sonra Sampiyonlar Liginde ol averaj takimi.

Ulan bunu Barcelona'da oynayan Arda Turan diyor, vay babam vay. Bosuna demiyoruz yerli cetesi.

İşin komik tarafı bu sınırın uygulandığı 2. sezondayız sadece.
Bundan önce hep 5-6 +2+3 vs neyse sınır hep vardı.
Yıllarca ilk 11'de (diğer takımları da katarsak) ortalama hep 7-8 yerli oynardı. Hak etmediği halde oynayan bu çapsızlar, o zamanlarda sanırsın müthiş oynuyorlardı !
Biri de ona "İspanya'da yabancı sınırı olsaydı senin Barça'da, hatta ondan önce A. Madrid'de oynama ihtimalin olur muydu ?" diye sorsa ne cevap verecekti çok merak ediyorum !

senelerdir stopersiz oynuyoruz bi iyilik yapinda stoper alin su takima.
ölye ahmet calikla filan olacak is degil bu.
serdar cok iyi oyuncu ama sakatlaniyor iste.
bu yüzden bi stoper alin be arkadas senelerdir semih hakan yok bilmem lucas neal filan fistik.
biktim arkadas bikere paraya kiyip stoper alin.
en son song tomas ile iyi ikili stoperimiz vardi.

ha birde ujfa vardi oda 1 sene oynadi zaten, oda tam bi sans ve firsat transferi olmustu.
arkadas basin parayi alin su sakhoyu bi 10 sene daha stoper aramasiniz ama nerde.

Son düzenleme:
ahmet çalık nedir Allah aşkına. türkiyede hiç stoper kalmamışken bile terim bunu milli takıma aldı ama oynatmadı devşirme oynattı stoperde. yine girecek kazığın boyutu çok büyük olmasa bari.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Calik Semihden kötü olacagini sanmiyorum.

Söylenenler 2.5 Mio Euro Bonservis + Oyuncuya 700.000 € Maas.

Bu Oyuncu 500.000 TL aliyor Genclerbirliginde...

Carpi 4 kazanacak bize gelirse.

Yaklasik 1.800.000 TL Maasa bagliyorsun adami bizde.

verirsin 700.000 TL. Tamamdir. En fazla 1.5 Mio Euro Bonservis. Kimse hayir demez.

Ucuk fiyatlar sonra batiyoruz.

Ahmet Calik Semihden kötü olacagini sanmiyorum.

Söylenenler 2.5 Mio Euro Bonservis + Oyuncuya 700.000 € Maas.

Bu Oyuncu 500.000 TL aliyor Genclerbirliginde...

Carpi 4 kazanacak bize gelirse.

Yaklasik 1.800.000 TL Maasa bagliyorsun adami bizde.

verirsin 700.000 TL. Tamamdir. En fazla 1.5 Mio Euro Bonservis. Kimse hayir demez.

Ucuk fiyatlar sonra batiyoruz.
o fiyatlar yalandır. en az 1.5 milyon euro maaş ve 4 milyon euro bonservis olur

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Çalık için kapıyı 5 milyon eurodan açan İlhan Cavcav, takas olursa Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci ve 2 milyon euro talep ediyor.(webaslan)

C053Q60WgAAGq8X.jpg

C054uiCWIAA7Nm7.jpg

Muslera
Vidal Subotic Ahmet Carole
De Jong Ndiaye
Vargas Sneijder Bruma
Eto'o

Cavanda+serdar+salih =ahmet(yillik ücreti 250 bin euro )
En azından 3 taneden 1 taneye düşürürüz.

SARI-KIRMIZI!
Serdar ? Abartmayın yahu hiç olmazsa dört milyon vermişiz bu kadar paradan kolay mi vazgecelim ,sakat makat ama oynadığında is yapıyor ,ama Cavanda,Sabri,Semih olabilir salih zaten gitti

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt