Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki sürece benziyor bu sene. Podolski satılır ahmet alınır

Burak satılır/donk alınır. 5-6 güne uefa ile görüşces ya diye transferi noktalarlar. Adamların amacı başarı değil.

Podolski gibi bir oyuncunun çin piyasasına 6-8 arası satıldığı noktada biz Galatasaray taraftarı hayal falan kurmayalım boşuna. Brumaya 10 milyon euro, caroleye 2 milyon euro verseler anında satacaklar buna emin olun, çözüm defolup gitmeleri.

bana da öyle geliyor
geçen sene 2. yarı Umut a kaldık bu sene de Eren e kalacağız

Sn.Nazifoglu Galatasaray'in 4.5 milyon eurosunu geri ver lan oyle mikrofonlarin onunde atip tutmakla olmuyor bu isler kefilim dedin cash 4.5 milyon euro cikar ve floryadan cik git

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bilgi

b06561d4f48584e8c7d559360458f6b9.jpg

bir tarafta yillarin tecrübesi ve piyasanin kurttu ilhan cavcav diger tarafta bizim baskan sizce bu masadan kim kayipla cikar ,bence belli hepimize gecmis olsun.

Son düzenleme:
Verilen yıllık ücretlerde çok fena oyunlar dönüyor bence. Yoksa bu nedir arkadaş, kendi takımında açlıktan ağzı kokan adamlar, bize gelince direkt milyoner oluyor. Ulan bi oyuncuyu da kendi takımında aldığı paraya ya da daha düşük bir paraya ikna edin be. Galatasaray'ız biz anasını satayım. Bu camiada olmak bile bir lükstür, şereftir. Normalde bize gelmek için yalvaracak adamlara hunharca paralar veriyoruz.

1.2 milyon Euro takribi 4.4 milyon TL yapıyor.Bu paranın maksimum 1.5 milyon TL'si oyuncunun cebine giriyordur bence.

4 milyon € mu? Transfer olunca uzunca bir süre forumdan ayrı kalacağım.

Bence dursun'u destekleyen sahislari forumdan atalim yoksa küfür edecek insanlar

Ligin en kötü defansına sahibiz Ahmet Çalık'da çilek olur dahada beter olur

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Basında çıkan isimler genelde yerli. Muhammet Demir, Ahmet Çalık, Nuri Şahin ve Mehmet Ekici. Öncelikle Nuri Şahin ve Mehmet Ekici'yi kesinlikle istemem şahsen. Ahmet her ne kadar Gençler'de iyi oynasa da savunma yapan takımdan hucum oynayan takıma geçince ne fayda sağlar bilinmeyeceğinden kapalı kutu gibi duruyo. Muhammet ise Antep'te çok iyiydi ama Trabzon'da tutunamadı. Gerçi Trabzon'a gidip te iyi oynayan adam kim var bilmiyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basında çıkan isimler genelde yerli. Muhammet Demir, Ahmet Çalık, Nuri Şahin ve Mehmet Ekici. Öncelikle Nuri Şahin ve Mehmet Ekici'yi kesinlikle istemem şahsen. Ahmet her ne kadar Gençler'de iyi oynasa da savunma yapan takımdan hucum oynayan takıma geçince ne fayda sağlar bilinmeyeceğinden kapalı kutu gibi duruyo. Muhammet ise Antep'te çok iyiydi ama Trabzon'da tutunamadı. Gerçi Trabzon'a gidip te iyi oynayan adam kim var bilmiyorum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dipteyken Trabzon'a gidip zirve yapan sadece Burak var sanırım.

Podolski 6 milyon'a satılıp'da 4 milyon'a Ahmet Çalık alınırsa bu transferin gerçekleştiği gün sağlam bir ceza yiycem ben bu formda belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt