Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danny nin boyu da 183 dü, sonra da neden her mac kafa golü yiyoruz, bi avrupa ya bakamiyorlar... avrupaya bakma kendi ligine bak, bi senin kadar kücük defans oyuncular ile oynayan takim var mi ?

Birde yediğimiz 16 golün 9 u kafayla gelmiş renktaş daha 1.83 lük bebe Ahmet'in peşinde koşuyorlar

Defans hattın küçük kız çocukları gibi sakat olmayan stoperlerin Hakan-Semih şuanda koca Galatasaray'ın ikiside küçük kız çocukları gibi top oynuyor aman ikili mücadeleye girmeyelim aman omuz omuza gitmeyelim aman sakın agresif olmayalım bu kafada hepsi Webo Badou Regattin filan bile nasıl dağıttı şu defans hattını

Ulan Semih oynayacağına RYAN DONK geri dönsün bari

Ulan çapsızlar sürüsü yönetim ne hale düşürdünüz bizi la Donk'a şükreder oldum
haysiyetsizler yav

Tottenham, Bruma için Galatasaray'a 20 milyon € teklif etti.Ancak Galatasaray 25 milyon € istedi.(A Bola)

Ahmet Ilk fenere karsi ilk onbir oynamisti,hatirliyorum o maci,o macta süper oynadigi icin takip ettim ve izledigim her macinda iyi oynamisti,dogru dürüst izlemeden yorum yapmayin,iyidir kötüdür tartisilir ama ben bu cöp ligde Semihten daha kötü stoper olduguna inanmiyorum

Podolski'yi sat 10 milyon'a..

1-Subotic (stoper)
2-Vargas (kanat,forvet)
3-Vidal (bek,kanat)

Bu 3 adamı 10 milyon'a çözersin abi..
Diğer çöpleri gönder maksimum 2.5 milyon € net maaş vererek her birine imza attırabilirsin..

Yerli alınacak tek oyuncu var
-Mehmet Ekici

Başka alınacak kadar kaliteli yerli yok piyasada..

Adamin idolu 2 ay oncesinde oldugunu dusundugumyz kadroya mecburiyetten giren semih yahu boylr bir transfer pesindeyiz elim ayagim titriyor sinirden.

Iki kelamda sneijdeer gitsin yea yerine sunu aliriz polyannallcilarina gelsin. Kadrondaki en cok golu atma kapasitesine sahip adami sinirdan girene 30 milyon euro verildigi bir ortama 6 milyon gibi kolik bir rakama satiyorlar. Yerine alinacak adam kim biliyor musun hic kimse. Gelen para oldugu gibi ahmet denen mala yatirilacak ve biz gol yemeye devam ederken attigimiz gollere etki eden adami kadrodan cikaracagiz.

Sakat, yuruyor evet satilmali mi dersen nisandan beri satilmali diyorum ama 3 kurusa degil. 15 milyon alti teklifleri kabul etmiyoruz diyeceksin. Podolski kalitesindeki adam cin piyasasinda 20 milyon eurodur. 4 kat asagisi degil.

Simdi bunlari goz onune alip umarim sneijder yea yilda 5 milyon yuro aliyor ama demeyeceksin umarim. 2 senedir bonservise 20 milyon euro harcadik yilliklarda 2serden 10 milyon euro dersen 30 milyon euroyu cope atmissin yari yila bolersen sneijderin yilligindan 2.5 milyon euro fazlasini cope attik.

Sorunu bir dahakine baska yerlerdr arayin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt