Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Egemen Korkmaz Başakşehire gidiyor , arkadaş madem 2 transfer yapacaksın stopere birini Egemen Korkmaz olarak yapsana . Free, tecrübeli 1 seneye futbolu bırakır sana sakız olmaz sözleşmesiyle 500-600 e oynar komisyonsa ondanda komisyon akıtırsın.

Diğerine de kaliteli yabancı al parayı ona ver

Chedjou gidecek > Ahmet Calik
Salih gitti > Transfer
Podolski gidecek > Transfer
Sigthorsson gitti > Transfer

Ikili tartismalara girip konu disina cikanlar, gereksiz yere birini baskasina benzetmeye (baska uyesin gibi vs.) son verelim artik. Bu uyariyi ciddiye almayanlari konudan en az 1 gun uzak tutacagiz.

Beni konudan atmissin alper. Tapadan bu mesaji yazdirma zahmetine soktun beni. Bundan sonra aramiz eskisi gibi olmayacak seninle. Hakan abin emretsin sen yap. Takilin bilikte.
Bu arada seni admir yaptirmayacagiz!!!

625759b0c9b56f610c4f17c1a366362d.jpg

Transfer mi istiyorsunuz gençler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Altyapıda Burak Yılmaz vardı David Luize benzeyen.

Ahmet Çalıka vereceğin şansı ona ver ikisi de kumar nasılsa

Beni konudan atmissin alper. Tapadan bu mesaji yazdirma zahmetine soktun beni. Bundan sonra aramiz eskisi gibi olmayacak seninle. Hakan abin emretsin sen yap. Takilin bilikte.
Ben seni konudan atmadim ama hakettin malesef dostum, habire kavga ciksin diye mention atip duruyon sende az degilsin yani.

Ya madem trden oyuncu alırken ödeme kolaylığı oluyor git 8 numaraya Badou Ndiaye'yi al arkadaş Nuriymiş Mehmetmiş falan hikaye De Jong ile öttürürler milleti

Ahmet Calik'a verilen paraya Vukovic'i al 10 kere daha iyi 1,95 boyunda , superlig disina cikamiyorlarsa

Ben Alman çomarı dedim diye 1 ay ceza verdirtti kankalarına kendisi burada atıp tutuyor sövüyor tık yok, sonra birde utanmadan ağlıyor forumu mahvettiniz kimse kalmadı diye, aynaya baksa kimin daha doğrusu kimlerin forumu ne hale getirdiği açık aslında, özetle diyeceğim şudur salla gitsin muhattap olmaya değmez.

Son düzenleme:
Ya madem trden oyuncu alırken ödeme kolaylığı oluyor git 8 numaraya Badou Ndiaye'yi al arkadaş Nuriymiş Mehmetmiş falan hikaye De Jong ile öttürürler milleti

Kıçı başı belli olmayan takıma sadece büyük diye gidip UEfA da 1.olarak tur atlamış Osmanlıyı bırakır mı? Osmanlı UEFA da yoluna devam ederken değerli oyuncularından birini ucuza bırakır mı?

Ama mantık güzel bence tabi Ndiaye gibi adamları daha önceden keşfedip getirmek lazım ama muhtemelen Osmanlı Türkiyeye getirmeden önce alsak taraftar kemküm edecekti

Ben Alman çomarı dedim diye 1 ay ceza verdirtti kankalarına kendisi burada ayıp tutuyor sövüyor tık yok, sonra birde utanmadan ağlıyor forumu mahvettiniz kimse kalmadı diye, aynaya baksa kimin daha doğrusu kimlerin forumu ne hale getirdiği açık aslında, özetle diyeceğim şudur salla gitsin muhattap olmaya değmez.

aynen ha

ben " kapak yazdım adam 40 tane hakaret etti

ona rağmen kendisi zırlıyor yine

admin olayım da nasıl kanırtıyorum hakanı görürsün oğuzhan kardeşim

Ben Alman çomarı dedim diye 1 ay ceza verdirtti kankalarına kendisi burada atıp tutuyor sövüyor tık yok, sonra birde utanmadan ağlıyor forumu mahvettiniz kimse kalmadı diye, aynaya baksa kimin daha doğrusu kimlerin forumu ne hale getirdiği açık aslında, özetle diyeceğim şudur salla gitsin muhattap olmaya değmez.

O bahsettigin olaydan kimse 1 ay vermez.
Muhakkak başka şeyler değil vardır.
Ha sırf bu sebepten bana aldigini ispatlayabilirsen işlem yapanlar hakkında araştırmayı da yaparız.
Durduk yere bok atmayın.

Konuyu bilmiyorum şirket bodoslama yazdım. Detaylar hakkında bilgi sahibi değilim.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt