Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada cezan 2 haftaymis 1 ay değil.
Kalan 2 haftayı paket mı yapalım burda mı yersiniz?

tapatalk

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma o zaman. Dediğimin arkasındayım hatta aksi bir şey varsa 7 yıllık hesabımı silin atın. Bu arkadaş Türk insanın aklı kıt gibilerinden birşey söyledi tam hatırlamıyorum malum 1 ay oldu bende beğenmiyorsan defol git Alman çomarı dedim mesaj duruyordur zaten mesajın orası editlendi ve 1 ay ban, ek bilgi hemen öncesinde yunus can ana lafı geçen hakaret etti raporladım yalaka team sadece uyarıp geçiştirdi, şimdide 2 hafta değil 2 yıl verin iyice gösterin sıfatınızı. Hadi şimdi araştır sonra da uza.

Edit: 2 hafta veya 1 ay ne farkeder.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Balotelliyi alalim demistim oyle adamlara yatirim yapilir her zaman az parladığında​ hemen kapiya ususurler cunku bizde bunu gorecek yonetici yok. Balotelli problemli styir et ya ne gerek var zaten tutunamiyor hic eren muazzam cokelim

Son düzenleme:
Muslera
Muenier-vida-x-carole
---delaney-mvila
Emre mor-----sneijder-----bruma
---------dembele

Vay arkadas kadroya bak ates ediyor hem genc hem seri aglamiyorum gozume transfer kacti.

Dembele 3 istedi diyelim
Muenier 5
Delaney 3 idi yamulmuyorsam
Emreye 6ya ciktik guya inanmiyorum ciksaydik alirdik o paraya
Mvila kira 2m

20 milyon euro.
Emre olmadı belcikadaki cakma neymar kardesimiz oldu(2,5) o da olurdu.

Ben Dembeleyi almadıklarına inanmıyorum , bence alamadılar beceremediler adamı ikna edemediler Avrupaya gidemiyosun adam gençliğinin baharında belliki amacı yükselmek para kazanmak şuan ikinci planda

Başka üye ilk mesajında anaya söver onu ödüllendirirler, çok hoşunuza gidiyorsa ona söylediklerimin katmerlisini size de söyleyebilirim. Siz rahat olun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Guidetti
Pato
Balotelli
Dembele
son sezonlarda alma şansımı varken almadığımız forvet örnekleri.

Forvetimiz Eren Derdiyok ve oynamayan Sigthorsson

Söyleyeceklerim bu kadar

Ben Dembeleyi almadıklarına inanmıyorum , bence alamadılar beceremediler adamı ikna edemediler Avrupaya gidemiyosun adam gençliğinin baharında belliki amacı yükselmek para kazanmak şuan ikinci planda
Yok yav istesek alirdik yuzune bakan yoktu cocugun. Ben hala sasiyorum premier ligden nasil salca olmadilar diye

Sag kanat icin bu adam ilac olur, oyun stili biraz manu'da oynayan antonio valencia'ya benziyor, fazla gol atmaz ama pozisyon yaratir, assist yapar ayni lens gibi.

Boyle oyuncularla ilgilenmeliyiz, hem iyi oyuncu, hem de maliyeti uygun... boyle oyunculari almak icin scout ekibi ile beraber calismalisin...

Gecen sene denizli doneminde scout ekibi genc, yetenekli ve gelecek vaad eden oyunculari onerdi: Martin Benitez, Kapustka, Emre Mor

Sonuc? Yonetim hic birini alamadi.
Sağ tarafa dinamik bi oyuncu şart

Beyler ya akıl vermek haddim değil ama 10 sayfa tartışma mesajıyla dolu nerdeyse , transfer haricinde tartışma başlığına dönücek.

Herkes kendine göre haklı bu kadar uzadığına göre bi kazanan çıkmayacak çok uzatmasanız ya da farklı bu konuyla ilgili (varsa) başlıkta konuşsanız...

Yaz döneminde yaptığımız transferlerin Türk olmasından (de Jong hariç oda sneijder ve riekirnk sayesinde ) ne denli yiyici olduğunu anlamaliydik bu yönetimin.
Şimdi bakıyorsun Türk oyunculardan başka adam arastirilmiyor.

Mayke-ibarra sağ kanada ilaç olurlar ne gerek var maceraya arkadas mayke'nin sozlesmesi bitiyo ibarra'da 3-4 milyon'a biter

Oooooo medya oyuna başlamış.

Her sene bozmuyor artık. Fenere Depay , James Rodriguez falan yazıyolar bize de taraftarın yönetime en çok kin güdeceği futbolcuları.

Azizin taraftarı tribünden uzaklaştırma yöntemi.Ismarlama haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt