Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski - 7 milyon 1.5 m
Endoğan Umut Jem 0.7 m
Salih Josue Cavanda Kolbeinn 2 m
Chedjou 1 m y

Şurdan sırf 6 ay için 12 m den fazla kar ediyoruz zaten

12 milyona ne mi alalım ?

Ivanovic kirala 1.5 m 1.5 maaş etti 3
Gabigol kirala 1 m 1 maaş etti 2
Carole vari stoper 2.5 milyon herşeyiyle
Gomis,Valencia,Vargas, ve türevi piyasası düşmüş canavar golcü 4 5 de buna versek 6 aylığına

Daha ne?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda ..kolbein-chedjeou kesin gitti mi ? takip edemedik

Arif son paylaştığı haber yerel gazetelerde çıkan bilmem ne birlikspor transfer haberi gibiydi.
aboo

profile_mehmetguven_b.jpg

garry rodrigues nedir ya. Yunan liginin kalitesi belli. Olmympiakos dışındaki takımlar Akhisar'la oynasalar çoğunu Akhisar alır, o derece kötüler.

nasıl intiba bıraktıysa bu yönetim bende işten güçten çok ne olacak Cimbomun hali diye düşünüyorum

mehmet güven olmaz ama Musa çağıran gelsin. Selçuk'tan 10 kat iyi şu anda. Daha da arttırıyorum; Ligin en iyi yerli orta sahası.

nasıl intiba bıraktıysa bu yönetim bende işten güçten çok ne olacak Cimbomun hali diye düşünüyorum

Yazmam gereken bir sürü şey varken, dün gece 3'e akdar oturup bize işe yarayabilecek oyuncuları düşündüm izlediğim liglerden. Bildiğin ahmaklık bizimkisi de. Adamlar Galatasaray üzerinden milyonlar götürüp içine ediyor, çilesini biz çekiyoruz.

bu adama 20 milyon mu ne gömmüştü zamanında barça ,senesi dolmadan postalamış onun yerine 174 lük mascherano yu stopere oturtmuşlardı.o kadar kepaze yani

Bu feshi bedellerine ben pek inanmiyorum hele siginin sirf 400bin euro alip gittigini, bu adam delimi geri kalan parasi yani 815bin euroyu nerden kimden alacak peki?nantes ödiyecek hali yok ya, adami bir sezonluk kiralamis o sezon icin bedelinden kurtulmus. yada ben mi anlamiyorum bu feshi davasini?
Yabancı oyuncular yerliler gibi karaktersiz mi de yatarak para kazanmaya devam etsin.

Adamın ailesi istanbul da kalmak istemiyormuş .
zaten yaz aylarında ailesini zor ikna etmişti.

SARI-KIRMIZI!

bu takimdandaa yonetimden de bir bok olmaz , insallah vizyonlu bir baskan gelirse ozaman bir kipirdama olur ..

Ulan ilk Poldi haberleri 20m'dan başladı yavaş yavaş düştü şimdi 5 milyon diyorlar

Bruma haberleri başladı şimdi 20 milyondan korkarım onuda elimizden kaçırırırz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt