- 30 Ağustos 2009
- 30.121
- 19.978
- 2.393
Yalnız Hakan Şükür'ü anımsattı bana golleri.Eren'den iyidir tabi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak ciddi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Hakan Şükür'ü anımsattı bana golleri.Eren'den iyidir tabi
Kaynak ciddi degil renktas ama dursun yalakalik için alabilir suriyeliyiKaynak ciddi mi?
Jovetic geldi mi
Sent from my iPhone using Tapatalk
zaten bu özbek riva ve florya için geldi, imzalarda atıldığına göre defolup gidebilirler. bunlar kadar futboldan anlamayan yönetici olmaz. biranönce gitmeleri lazım yabancı serbestliği bitene kadar dururlarsa sıcarız
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapmasınlar indirim.Bi halta yaramayan adamların peşinde kosuyoruzNevzat Dindar
Paok'la kıran kırana pazarlıklar sürüyor.. Satmaya sıcak bakan Yunanlar indirim yaparsa Garry Rodrigues Galatasaray'da..

Şükrü ERDEN02.08.2016, 22:17
TS 88/89 sezonunda 103 golle şampiyon olan FB'den daha fazla gol atar
Yapmasınlar indirim.Bi halta yaramayan adamların peşinde kosuyoruz
Herif bildiğin sol kanat oyuncusu napcaz bu kadar sol kanadi bi kere en başta ihtiyacımız yok buna.Ikinci konu ise trabzon gibi önüne geleni alacaksak işimiz var.Adam akıllı stoper+Sag bek+Orta saha ve forvet ihtiyacımız var.Buna vercekler 3-4 milyon euro sonra para bitti.Adamı 5 kere 90 dakika izlemediğine eminim.
Yunan liginden oyuncu alınmaz diyorsan Mirallasta ordaydı zamanında en basit örnek.
26 sına kadar tanımamış adamdan cacık olmaz diyorsan Vardy'i 2 sene öncesine kadar tanıyor muydun?
Bu adam iyidir kötüdür tartışılır bende izlemedim ne yalan söyleyeyim ama adamı izlemeden gelişigüzel genellemeli yoruma karşıyım
Adamı 5 kere 90 dakika izlemediğine eminim.
Yunan liginden oyuncu alınmaz diyorsan Mirallasta ordaydı zamanında en basit örnek.
26 sına kadar tanımamış adamdan cacık olmaz diyorsan Vardy'i 2 sene öncesine kadar tanıyor muydun?
Bu adam iyidir kötüdür tartışılır bende izlemedim ne yalan söyleyeyim ama adamı izlemeden gelişigüzel genellemeli yoruma karşıyım
Ya menajer önerisi, yada scout ekibine bana Podolski yerine kanat bulun dediler az maliyetli. Scout ekibi hakkini verelim iyi adamlar buluyorlar, ama yönetim takmiyor.Bu Rodrigues acaba hangi menajerin önerisi.
Bizimkilerin bulacak hali yok diye düsünüyorum.