Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar
Paok'la kıran kırana pazarlıklar sürüyor.. Satmaya sıcak bakan Yunanlar indirim yaparsa Garry Rodrigues Galatasaray'da..

Jovetici öneriyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

zaten bu özbek riva ve florya için geldi, imzalarda atıldığına göre defolup gidebilirler. bunlar kadar futboldan anlamayan yönetici olmaz. biranönce gitmeleri lazım yabancı serbestliği bitene kadar dururlarsa sıcarız

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu capsizlara ne diye verdilerse florya ve riva onayını akıl alcak iş degil

O degilde rezilleri oynayan Trabzonu'u ne sisirmis forum sezon öncesi be :red:

Şükrü ERDEN
02.08.2016, 22:17​

TS 88/89 sezonunda 103 golle şampiyon olan FB'den daha fazla gol atar

Ins küme düserler de su Ersun balonu patlar. Zaten patladi da iyice patlasin.

Yapmasınlar indirim.Bi halta yaramayan adamların peşinde kosuyoruz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamı 5 kere 90 dakika izlemediğine eminim.

Yunan liginden oyuncu alınmaz diyorsan Mirallasta ordaydı zamanında en basit örnek.

26 sına kadar tanımamış adamdan cacık olmaz diyorsan Vardy'i 2 sene öncesine kadar tanıyor muydun?

Bu adam iyidir kötüdür tartışılır bende izlemedim ne yalan söyleyeyim ama adamı izlemeden gelişigüzel genellemeli yoruma karşıyım

Yunan liginden oyuncu alınmaz diyorsan Mirallasta ordaydı zamanında en basit örnek.

26 sına kadar tanımamış adamdan cacık olmaz diyorsan Vardy'i 2 sene öncesine kadar tanıyor muydun?

Bu adam iyidir kötüdür tartışılır bende izlemedim ne yalan söyleyeyim ama adamı izlemeden gelişigüzel genellemeli yoruma karşıyım
Herif bildiğin sol kanat oyuncusu napcaz bu kadar sol kanadi bi kere en başta ihtiyacımız yok buna.Ikinci konu ise trabzon gibi önüne geleni alacaksak işimiz var.Adam akıllı stoper+Sag bek+Orta saha ve forvet ihtiyacımız var.Buna vercekler 3-4 milyon euro sonra para bitti.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ikili tartışmalara sebebiyet vermek mesajların silinip üyeninde konudan atılmasına neden değil mi Furkan Korkmaz ?

Seçkin ‏@Secckin1905
- Resmi teklif Paok'ta.
- G.Saray ile Rodrigues yıllık 1 milyon €'ya anlaştı.
- Rodrigues antrenmana katılmadı.
- Transfer her an bitebilir.

[InPaok Gr]

Bu Rodrigues acaba hangi menajerin önerisi.

Bizimkilerin bulacak hali yok diye düsünüyorum.

Dediklerinde haklısın ama temkinli olmaktan zarar gelmez kanımca. Yabancı diye her adamı isteyenler de var. Bakın geçen sene bu zamanlar Benitez diye bir adama 8 milyon vermekten bahsediliyordu. Adam ortalarda yok. Tabi burada maliyet daha düşük ama yine de bizim için öncelikli olmayan bir bölge için durduk yere de paramız gitmesin.

Adamı izlemedim. Belki gelince çok iyi çıkacak. O konuda yorum yapamam tabi.

Bu Rodrigues acaba hangi menajerin önerisi.

Bizimkilerin bulacak hali yok diye düsünüyorum.
Ya menajer önerisi, yada scout ekibine bana Podolski yerine kanat bulun dediler az maliyetli. Scout ekibi hakkini verelim iyi adamlar buluyorlar, ama yönetim takmiyor.

Buna 2-3 verip 4-5 Ahmet'e verecek idiotlar.

Bazı arkadaşlar beğenmemiş ama bence şu şartlarda iyi transfer olur vidolardan anlaşıldığı kadar süratli ve şutları iyi birisine benziyor sağ kanatta yasin oynayacağına bu adam oynasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt