Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saldırılardan sonra yurt dışından adam akıllı oyuncu geleceğine inanmıyorum.
İstanbul'un en meşhur eğlence mekânında böyle bir terör olayının yaşanması bir çok futbolcuyu korkutmustur çünkü o mekanda bir futbolcuda olabilirdi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
:(

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kafa bir milyon.

Isid abv senin.güzel günde insanlardsn ne istedin

Yeni eve geldim, kafa ucuyooooo. Milyonskiii. Isid veya pkk allah belanizi versin serefsizler..

2017 yili saglik ve mutluluk getirsin, getirmesede koy gotune gitsin sayin Gsc uyeleri :)))

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Şükürler olsun geldim. Eto'o, Garry Rodrigues ve Kaan Ayhan gelir ve gelicek insallaaahhhh.

Ben yokken hiçbir şey degismemis . Aynı kişi Semih diye bir arkadaşı yalnız bulmuş tahrik ediyor üstüne gidiyor. Yanındayım Semih kardeşim.

Evet arkadaslar yeni yila mukemmel haberlerle girioruz!! Her teror eyleminde en az su kadar kisi oldu denilmeyip ustune hepsine sehit denilirken bu saldirida ne hikmetse en az 35 ölü dendi anlamakta gucluk cekiyorum bizden olanlar şehit otekiler ölü mü demek bu nedir anlami biri anlatsin bana Allah buna sebep olanlarin ,buna giz yumanlarin , icin icin sevinenlerin, onlem almayanlarin , buna canak tutanlarin bin belasini versin baska da ne diyeyim ki Utaniyorum Ülkenin halinden böyle hastalikli zihinlerle ayni havayi solumaktan Utaniyorum yaziklar olsun

Muslera
Vidal Khacheridi Ahmet Carole
De Jong Selçuk
Rodrigues Sneijder Bruma
Eto'o

Sakho haberleri yine çıkmaya başlamış ancak West Ham'da istiyor oyuncuyu. Kloop direkt satmak isterse olasılığımız 0, mevcut yönetimle zaten şansımız yok ama bir umut transferi olarak düşünürsek Sakho ve alternatif olarak Kaan Ayhan çok iyi olur bu sezon için.

Bu saldırılardan sonra yurt dışından adam akıllı oyuncu geleceğine inanmıyorum.
İstanbul'un en meşhur eğlence mekânında böyle bir terör olayının yaşanması bir çok futbolcuyu korkutmustur çünkü o mekanda bir futbolcuda olabilirdi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
:(

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de tam bunu yazacaktım, sen benden önce yazmışsın. Bu olaydan sonra yabancılar gelmez. Transfer sezonu baslamadan bitmiştir :(((

Cavcav, bizimkilerin bugün Ankara'ya geleceklerini söylemiş.

Akşama Kap gelirse kimse şaşırmasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şike videoları sonucu bu ülkenin bir kez daha iğrenç bir düzeni olduğunu anladım.

NKGSDVBS
TapaTalK

Stoper olarak Ahmet>Kaan bu durum tartışmaya kapalı sezon başı Serdar değil de Ahmet alınsaydı bir şey demezdim şuan bize yabancı stoper lazım olur da Semih'i satarlarsa gidip alsınlar Ahmet'i

Poldi flamengo muhabbeti ne la şimdide bunlar mi girdi işin içine Flamengo taraftarlari poldi'nin instagram'ini basmis :)

Ahmet calik neden 4,5m euro oldugunu simdi anladim. suan dunyanin en tehlieli ulkesinden biriyiz. kimin nerde olecegi belli degil, AMK ulke seriatcilarla dolu.
ortalikda 30 cm sakalli adamlar geziyor, eskiden boylemiydi?

bunun sorumlusu kim herkez biliyor. bir ulkeyi DIN yonetemez. orta dogudan kimseyi turkiyeye almayin kardesim. sadece o degil, bugun yuzlerce turk insanida kendini canli bomba olalrak feda etmeye hazir. neymis osmanli ulkesi, yook basimizdaki mehdiymis bla bla bla

neden boyle bir sey elit arap ulkelerinde olmuyorda burda oluyor. ortada ne tur pis oyunlar donuyor?

Allah hepsinin belasini versin, bu serefsizler hepsi bir gun hesap verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt