Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mayke ivanovic khacheridi linnes

De jong Tolga

İbarra wes. Bruma

Jovetic

Jovetic (kiralik - 2 milyon euro), ibarra 3-4 milyon euro , mayke boşta ,ivanovic sozlesmesi sezon sonu bitiyo (4-5) milyon euro,khacheridi sozlesmesi sezon sonu bitiyo 2-3 milyon euro.
Maliyet toplasan 13-15 milyon euro çok da zor degil gibi :)

Muslera
Mayke ivanovic khacheridi linnes

De jong Tolga

İbarra wes. Bruma

Jovetic

Jovetic (kiralik - 2 milyon euro), ibarra 3-4 milyon euro , mayke boşta ,ivanovic sozlesmesi sezon sonu bitiyo (4-5) milyon euro,khacheridi sozlesmesi sezon sonu bitiyo 2-3 milyon euro.
Maliyet toplasan 13-15 milyon euro çok da zor degil gibi :)
77cc62b7a6e7d20da2321b23a84e7ce7.jpg

Bence zor ama yinede sen bilirsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Çalık 4 milyon Vida 5 milyon komedi ya al Vida'yı evet boyu kısa 1.84 ama çok fena kafa topu süpürüyor adam yanınada Sakho'yu kirala
Garry Rodrigues'i Yasin'in yerine koy kadroya. Oldu gibi zaten bu transfer.
Forvetede Gomez Eto haberleri var al koy birini yarım dönemlik. ( Gomez haberini twitterda sağlam bi kaynaktan kiralık olarak görüşülecek mi ne diıye görmüştüm.)

Muslera

Linnes - Vida - Sakho - Carole

Tolga - De Dong

Rodrigues - Sneıjder - Bruma

Gomez ( Tercih )

Taş gibi defans diğer kanatada tam istenilen tarzda pas yapan araya kaçan yasinin gelişmiş hali :D forvetede tam bitirici bu seneyi en azından kurtarıp cl'ye gitmek için gayet iyi kadro.
Eğer imkan yaratabilirsen al SAkho'yu 7-8'e tabi verirlerse sene sonu Antony Valencia bedava tam bir turbo adam bindirme orta çizgiye gitme ne ararsan yapıştırır geçer Lens'in bek hali beton gibi adam. Yedek olarak da 2-3 transferlerle tamam işte daha ne olsun.

Muslera

Vidal-Ahmet-Hakan-Carole

De Jong-Selçuk

Rodrigues-Sneijder-Bruma

Al Soma​

Carole varken sol beke Linnes yazani gördüm ben yokken seviye hala ayni sekilde.

Bu takımın bu kadro ve hoca ile şampiyon olamayacağını herkes biliyor hissediyor bu yönetim mümkünse kimseyi almasın çöplüğe dönecek iyice kadro..

Ciddi soruyoru şimdi bugün kadro dışı kalmasını filan bir tarafa bırakırsak Rodrigues'i neye göre Yasin'den iyi buluyorsunuz? Kaç kere izlediniz?

Ya da şöyle sorayım: Yunan liginin orta sıra takımının oyuncusuna bu kadar sıcak bakarken mesela İrfan Can'ı alsak itiraz eder miydiniz? Ahmet Çalık yerine de benzer çapta oyuncuyu PAOK'tan alsak hemen 11'e mi yazardınız?

Carole bay Mustafa. Linnes önce sağ da bir oynasın sonra sola koyarsın kardeşim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam'a dogru sans taninmadi ki taraftan desen bi hatada yuhalamalar basliyo sabri'ye taninan sansi yuzde bir'i bu adama taninmadi çok iyi oyuncumu hayir ama disiplinli bi adam savunma orta saha sos veriyo bu takim savunmasi varken alves oynasada oda kufur yerdi

Ciddi soruyoru şimdi bugün kadro dışı kalmasını filan bir tarafa bırakırsak Rodrigues'i neye göre Yasin'den iyi buluyorsunuz? Kaç kere izlediniz?

Ya da şöyle sorayım: Yunan liginin orta sıra takımının oyuncusuna bu kadar sıcak bakarken mesela İrfan Can'ı alsak itiraz eder miydiniz? Ahmet Çalık yerine de benzer çapta oyuncuyu PAOK'tan alsak hemen 11'e mi yazardınız?
Kesinlikle Rodrigues bize yakışacak topçu değil.Umarım almayız bunu

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bruma cezalı, yasin kadro dışı, poldi gitti gidiyor, sinan ne durumda belli değil. Kim oynayacak Konya maçında?

Carole varken sol beke Linnes yazani gördüm ben yokken seviye hala ayni sekilde.
Demin ayni soru geldi acikladim . lan bebe sen kendini mourinho mu saniyon bi havalar herkes'e satasmalar flan utanmadan bide ptt 1.ligde oynayamayacak dandik arap liginin kazma forvetini yazmis bide kadroya hey Allahim yarabbim kac kere izledin la o kazmayi :)

Adam'a dogru sans taninmadi ki taraftan desen bi hatada yuhalamalar basliyo sabri'ye taninan sansi yuzde bir'i bu adama taninmadi çok iyi oyuncumu hayir ama disiplinli bi adam savunma orta saha sos veriyo bu takim savunmasi varken alves oynasada oda kufur yerdi
Bayağı da oynadı lakin bir şey oynamadı. Yuhalan ma konusu ayrı linnes in yeterli olup olmaması ayrı. Ama sen sağ bek iken mevkisinde kendini kanitlayamamis birini sola koyarsan futbol dilinde değişik olur düşüncesindeyim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Vidal Ordets Hakan Carole

DeJong Selçuk(Tolga)

Poldi(Rodrigues) Sneijder Bruma

Steve Mounie (Eren)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt