- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
rodrigues dışındakileri geçelim hepsi fiyasko olmaya aday etoo dahilVida 5.5
Ahmet 2.5
Rodrigues 2.5
Samed Kılıç 1
Eto'o 1
Toplam 12.5...
Podolski 8-9
Yasin 4
Chedjou Hamit Fesih
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rodrigues dışındakileri geçelim hepsi fiyasko olmaya aday etoo dahilVida 5.5
Ahmet 2.5
Rodrigues 2.5
Samed Kılıç 1
Eto'o 1
Toplam 12.5...
Podolski 8-9
Yasin 4
Chedjou Hamit Fesih
Eto şu an ereni yedek bırakır.Bizde efsane olmazsa gel yanıma.. inanılmaz etki yapar sneijder bruma garry rodriguez bu takımı izlemek isterdim.. Fenerasyon istediğini yapsın yine şampiyon olurduk ama işte kazık erene kaldık Etoo istemem çok yaşlı bence
sende yaşlanacaksın r'das. seni de görecezBu adam konuşurken hep ağzında leblebi var gibi konuşuyo
bana göre tempoyu kaldıramaz ama yine de iş yaparmı yapabilir tabi ki mario gomezi almak zor olmamalı bence alabiliriz şu an oynamıyo zaten kulübündeEto şu an ereni yedek bırakır.
Gomez olsun isterim ama yönetim bu transferi başaramayacağı için eto yarım sezon bizi şampiyon yapar.
NKGSDVBS
TapaTalK
Vida için en az 7-8m avro isterler
Podolski Cin'e giderse mecburlar. Gecen sezon ki hatayi yapmazlar bence.Bunlar santrafor almayacak heralde
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Carole varken sol beke Linnes yazani gördüm ben yokken seviye hala ayni sekilde.
5.5a bırakıyorlarmış Poldi'den para gelecek almak lazım
kardeşim hep böyleydi gençliğinide biliriz dermişimsende yaşlanacaksın r'das. seni de görecez![]()
bana göre tempoyu kaldıramaz ama yine de iş yaparmı yapabilir tabi ki mario gomezi almak zor olmamalı bence alabiliriz şu an oynamıyo zaten kulübünde
Kiev ile gidip iki stoperleri için pazarlık yapsınlar akılları varsa. Vida ve Evgen ile 5 sene rahat ederiz.
Ntep zu Wolfsburg
Yarına kalır Erene kalmaz bu forvet alıcaklar birini mecburlarYarım sezonluk oynar bu adam
Drogba'yı hatırlayın şampiyon yaptı adam bizi attığı gollerle.
Bu yarım sezon eren'e kalırsak yandık biz.