Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiev ile gidip iki stoperleri için pazarlık yapsınlar akılları varsa. Vida ve Evgen ile 5 sene rahat ederiz.

Vida ve Evgen ile Vidal'i alsınlar yeter başka birşey istemiyorum. 3 isimle şampiyon oluruz. Eren burdan gol kralı bile olur.

Bizde efsane olmazsa gel yanıma.. inanılmaz etki yapar sneijder bruma garry rodriguez bu takımı izlemek isterdim.. Fenerasyon istediğini yapsın yine şampiyon olurduk ama işte kazık erene kaldık Etoo istemem çok yaşlı bence
Eto şu an ereni yedek bırakır.
Gomez olsun isterim ama yönetim bu transferi başaramayacağı için eto yarım sezon bizi şampiyon yapar.

NKGSDVBS
TapaTalK

Eto şu an ereni yedek bırakır.
Gomez olsun isterim ama yönetim bu transferi başaramayacağı için eto yarım sezon bizi şampiyon yapar.

NKGSDVBS
TapaTalK
bana göre tempoyu kaldıramaz ama yine de iş yaparmı yapabilir tabi ki mario gomezi almak zor olmamalı bence alabiliriz şu an oynamıyo zaten kulübünde

Bunlar santrafor almayacak heralde

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma 1 mac cezali, yasin kadro disi, poldi muhtemelen gidecek, sinan ne durumda kimse bilmiyor

Konya macinda kim kanatlarda oynayacak? Josue ve Sneijder mi?

bana göre tempoyu kaldıramaz ama yine de iş yaparmı yapabilir tabi ki mario gomezi almak zor olmamalı bence alabiliriz şu an oynamıyo zaten kulübünde

Yarım sezonluk oynar bu adam
Drogba'yı hatırlayın şampiyon yaptı adam bizi attığı gollerle.
Bu yarım sezon eren'e kalırsak yandık biz.

Kiev ile gidip iki stoperleri için pazarlık yapsınlar akılları varsa. Vida ve Evgen ile 5 sene rahat ederiz.

Podolski'yi 8'e falan satip bence bu ikisini almak en dogrusu. 3 sene ilk 11'e stoper falan bakmayiz. Serdar ve Hakan da yedek olarak hazir zaten.

Gecen sezondan üste kalan 6 milyon euro'yu da sayarsak 14-15 kadar bütcemiz var.

Maastan yana sorun olmaz, Ched gibi cöpleri falan gönderiyoruz nede olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt