Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.503
- 7.718
- 1.233
Bu arada bjk fena dibi görecek yaşlı oyuncu dolduruyorlar Chedjou'yu da versek beter olacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasin ve podolski'den kat be kat kötü olan sinandan ne bekliyoruz merak etmekteyim. savunma bile yapmiyor ofansif katkiyi gectim artik.
In: Bocchetti, Ahmet Calik, Kaan Ayhan, Garry Rodrigues, Eto'o, Vidal.
Out: Hamit, Yasin, Podolski, Chedjou.
Boyle bir devre arasi gecirsek pozitif mi negatif mi olur?
Sağbeke neden Isla adı geçmiyor? Bence Vidal'den daha faydalı olur.
Hic bilmiyorum valla twitter'da bi kac sitede gordum girisimlere baslandi diye haberler var ayrica marsilya haberleride varWolfsburg ne kadar bonservis odemis?
Hic bilmiyorum valla twitter'da bi kac sitede gordum girisimlere baslandi diye haberler var ayrica marsilya haberleride var
Bunlar gonderiliyorsa 1 degil 2 kanat oyuncusu sart oluyor, biri Garry Rodrigues oluyorsa digerinin klasi ortada olmali. Ya Feghouli veya Vidal gibi birisi sart ozaman.Reis işte Sinan'a da Yasin'e de talipler var haberlere göre sat ikisini birden Rodrigues gibi çapsız birisini alacağına Iturbe gibi Feghouli gibi seni taşıyacak birisini al yanılıyor muyum reis ?
OlabilirÇok büyük ihtimalle doğrudur Wolfsburg meselesi 2-3 defa Bundesliga'da oynamak istiyorum filan demişti zaten
Sezon başı 4.5a Cagliari'ye giden adamı Nasıl alıcan full oynuyor
Bunlar gonderiliyorsa 1 degil 2 kanat oyuncusu sart oluyor, biri Garry Rodrigues oluyorsa digerinin klasi ortada olmali. Ya Feghouli veya Vidal gibi birisi sart ozaman.
ona bakarsak Vidal'e 20'ye yakın verildi.
Linnes sag acikta oynayamaz, Ontivero da geri alinmiyormus. Elimizde Bruma ve Yasin haric kimse yok ama kanatlarda. Sinan Gumus de oranin adami degil hatta kiralik verilecek haberleri cikti. Zaten Yasin ve Bruma varken bir ofansif kanat istiyordu Riekerink.Reis elimizde sadece Lig varken 1 tane adam akıllı sağ kanat alalım takımı hücumda taşıyacak Bruma kadar etkili olabilecek birisi evet 2. kanat oyuncusu lazım olacak ama gerekirse Linnes oynar reis ne bileyim Ontivero'yu elimizde tutalım mesela çok zorda kalırsak Dogan Can oynasın U-21'deki
Zaten hep bu aman alternatifi olsun diye yapıldı Dursun dönemi transferleri ulan bizim doğru düzgün bir 11 oyuncumuz yok tutup yedeğine adam aldık yıllar boyunca
Linnes sag acikta oynayamaz, Ontivero da geri alinmiyormus. Elimizde Bruma ve Yasin haric kimse yok ama kanatlarda. Sinan Gumus de oranin adami degil hatta kiralik verilecek haberleri cikti. Zaten Yasin ve Bruma varken bir ofansif kanat istiyordu Riekerink.
Simdi Yasin kadro disi kaldi + satilacak diyorlar, ozaman 1 tane kanat bize yetmez. Paok taki oyuncu ile kesin anlastik diyorlar. O da buyuk bir soru isareti yani bizde ne yapar kestiremiyoruz. En kotu kiralik Vidal veya Feghouli gibi birisini almaliyiz mecburen. Podolski satilirsa bize bir golcu da lazim. Yani say say bitmez bu takimin eksikleri.