Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ust duzey bir bek olmasada bana gore iyi bir bek, gecen sene iyidi, bu sezon 4-5 mac kotu oynadi diye hemen kotu oyuncu anlamina gelmiyor, fransa'da PSG haric her takimda oynar.

Bende kotu oyuncu oldugunu dusunmuyorum rdas, sadece Galatasaray gibi bi takimin sol beki olmamali diye dusunuyorum... Gerci sizde haklisiniz, benim gozumde suan sadece 3 oyuncu var Galatasaray da ilk 11 hak eden... Muslera - Sneijder (ki bu oyunuyla Sneijder de hak etmiyor bence) Bruma

Carole şu takımda eleştirilecek en son adamlardan biri.

Bu çok iyi olduğundan değil de daha çok ondan önce halledilmesi gereken tonla başka sorun olduğundan kaynaklanıyor.

Ben bu sezonki performans düşüşünün hiç bir şekilde rekabet olmadığından kaynaklandığını düşünüyorum.

Rodrigues kim de böyle 4 milyon rahatça veriliyor. Adamın kariyeri Levski, Elche falan genç de değil.

Fransa'dan orta saha,sag bek ve sag kanat alabiliriz uygun rakamlara cok kaliteli topcular var.Carole'den sonra Fransa pazarına yoğunlaşırız demiştim ama devamı gelmedi maalesef

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodrigues'e 4 milyon euro vereceğine,o paraya git fransa 2.liginden 4 tane oyuncu al istedigin mevkiye

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole büyük maçlarda kritik hatalar yaptı

Ona rakip olacak sol bek lazım

Aziz Behiç yahut Tiago Pinto gibi

Vida lazim bize vida

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mvilla-diarra-akpro-song-dembele-pato-denayer-Vitinho

Alak !!!

Rubin yasine 4 m euro veriyormus

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon Carole'un yetersizliğini ilk dile ben getirdim belki de ama bu saydığın isimlerden kesinlikle kötü değil.

Bu isimlerin Caroleden daha iyi olduklari için önermedim

Carole ile rekabete girebilecek oyuncular oldukları için önerdim

Ayrıca bana göre Tiago şuan daha iyi ama hemfikir değiliz.

Bu isimlerin Caroleden daha iyi olduklari için önermedim

Carole ile rekabete girebilecek oyuncular oldukları için önerdim

Ayrıca bana göre Tiago şuan daha iyi ama hemfikir değiliz.

Reis hertürlü Carole'yi satma taraftarıyım ben 5-7 m gelen tekliflere çokda güzel okutulabilir Carole

basıp parayı vrsajevici alalım adam motor gibi sağ bek birde çalıkı alırız ustune makul fiyatta rodrigez yeter

67659b0e5162faeb40fe48ee24d5d7ec.jpg
kaynak bu arkadaslar rus futboluna hakim bu arkadas

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt