Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas akilli isler yapiyor.

Torres, Jackson Martinez veya Bony'yi kiralamak istiyorlarmis. Olur olmaz bilemem ama yine de en azindan ilgi göstermek dogru.

Nevzat Dindar: Kiev-Besiktas macindan sonra Galatasaray yönetimine Vida'yi önerdim, bana orda ki durumunu sordular ama ondan sonra ses cikmadi bu konuda.

Hugo nasıl oyuncu bilmiyorum ama 5 milyonu gözden çıkaran takımın en azından Vida ilgilenmesi gerekir biraz.

Aslında çok iyi başladık Transfer dönemine.

Gidici olanlar...
Chedjou
Hamit
Yasin
Salih
Podolski
Endoğan
Ontivero
Umut

Konusulanlara bakarsak

Gelecek olan
2 Stoper
Forvet
Kanat

Keşke bir Sağ bek gelse.

Isimler tartışılır.

dursun özbek hayatının sürprizlerini şu önümüzdeki 10 gün içinde yapabilse keşke

ScreenShot2013-12-29at17.06.04_crop_north.png

İçimden bir ses Bruma'yı sağlam paraya sattık diyor...Vitor Hugo'lar falan pahalı topçular çünkü

twitterda duyumcuyum diye geçinen herkes patates ne garry rodriguesi bildiler ne vitor hugo hep yalan dolan

Besiktas akilli isler yapiyor.

Torres, Jackson Martinez veya Bony'yi kiralamak istiyorlarmis. Olur olmaz bilemem ama yine de en azindan ilgi göstermek dogru.

Yok reis yav bence en fazla Torres'i alırlar oda ne vereceği muamma
Yazında Sakho&Nasrı kesin Bjk'deydi ama Pepe nin bonservisi için uğraşıyorlardı güya stoperleri Tosic sol kanatları Babel oldu adamların :D

4-5 oyuncu ve bölge ismi dönüyor şu paoktaki çocuğun alınması oyuncuların hepsinin bonservisi olması insanı korkutuyor, poldi ile beraber brumayı yollamasında bu çapsızlar

Fenerbahce'de öncelik Ben Arfa, alternatif Juan Mata mis :D

Neyin kafasini yasiyor bunlar yine

Birde Fabregas varmis :D

Arkadaslar farz edelimki Bruma ve Poldiyi beraber satti bu capsizlar ve boyle bi kadro kurdular... Ne dusunursunuz ?

1544104_Galatasaray_SK.jpg

Nevzat Dindar oturmus Aspor'da Fenerbahce cok ilginc isimler istiyor, mesela Draxler, giderse cine gider diyor.

Lan bu adamlar bu isten para kazaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt