- 16 Haziran 2010
- 202.437
- 154.238
- 6.838
Icerikte sag acik diyorlar zatenben sola dedım aslında belkı onlar saga demısdır
Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icerikte sag acik diyorlar zatenben sola dedım aslında belkı onlar saga demısdır
yayınladı baya tepki geldi o an işte zamanımı vs diyeBu is cok uzadi. Aradan neredeyse 6 sene gecti artik.
Ayrica bu tapeleri kim yayinladiysa cok ama cok yanlis bir zamanda yayinladi. Yaratmasi gereken etkiyi yaratamadi Reina olayi ile ayni zamana denk gelmesinden.
Biliyorum, Schalke ile 1-2 haftadir aniliyor.Bild'e göre Stevan Jovetic'in pesinde Gladbach ve Schalke varmis.
Hakan Delikanli
Carlo Ancelotti'nin oglu Bayern'de resmi olarak babasinin yardimcisi oldu.
Bizim ülkede olsa bu kiyamet kopar heralde.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ferland Mendy - Oyuncu profili 16/17 | TransfermarktMedyada 3-4 isim çıkınca forumun geneline baktimda bazıları hemen kanmış yönetimi şak şaklamaya başlamışlar bile.
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk
Monaco istedi geçen hafta sonra monaco yöneticisi le havre in çok aç gözlü olduğunu ve şuan transferin tıklandığını belirtmisti.Ferland Mendy - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
Bu oyuncu hakkinda bi bilgin var mi ?
Masuaku ve sakho zor digerleri olabilir tabi sumocu ahmet'ten para kalirsaMonaco istedi geçen hafta sonra monaco yöneticisi le havre in çok aç gözlü olduğunu ve şuan transferin tıklandığını belirtmisti.
Bak Şu listedeki topçular hepside bize uyar hepside çok basit alınabilecek ve çok faydalı olabilecek topçular
Benoît Trémoulinas
Arthur Masuaku
Lys Mousset
Wilfried Kanon
Mamadou Sakho
Jérôme Onguéné
Nuno Da Costa
Claudio Beauvue
Ferland Mendy
Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk