genelde;
sinirlenir ama kurduğu cümle şu olur;beni sinirlendirebileceğinimi zannediyosun
tahrik olur ama kurduğu cümle şu olur;beni tahrik edebileceğinimi zannediyosun
olm seni tahrik edip napalım gelen vurmuş giden vurmuş,mantıklı ol biraz yorum yazarken,ahmet çalık ve carole konularında sana yazdıklarıma iyi bi göz gezdir
anlıyıcaksın dediğimi
Harbiden dogru yorum yaptigini mi saniyorsun? Biraz kafani kullan aklin yetiyorsa.
Bahsettigin olay su mesaj:
#23 Lionel Carole
Ben Carole'yi adam kaciriyor diye elestirilmesini savunmusum. Ahmet Calik icin de Gencler'in 2. golünü iyi izleyin demisim.
Simdi Carole'yi savunmam Ahmet Calik'in 2. golde ne yaptigini nasil etkiliyormus?
Ben ciddiye almadigim icin muhatap bile olmuyorum.
Demek istedigin su heralde: Carole'yi bu sekilde savunuyorsan, Ahmet Calik'i niye orda adam kacirmasindan 'elestiriyorsun'.
Baska mantikli baglantisi yok mesajlar arasinda.
Ergence tek elle klavye'ye cökmesen anlarsin ki, benim o Ahmet Calik mesajinda en ufak bir elestirim yok kendisine. 2. golde ne yapiyor iyi bakin, hata mi degil mi onu inceleyin anlamina geliyor.
He kaldi ki diyelim ben Ahmet'i o tek pozisyondan yerden yere vuruyorum, sertce elestiriyorum.. Öyle olsa cikip savunma olarak derim ki, adam orda yapilmayacak kadar amatörce bir hata yapmis, savunulacak tarafi yok.
Ama baglanti olmadigi icin bunu bile demiyorum.
Uzaga gitme ya, Ömer Toprak icin ayni seyleri diyordun, ne mal oldugunu tüm ülke anladi. Bunlari ben yazarken ayni sekilde karsi cikiyordun.
Ama dogru, ama Chedjou yaaaaaaaaaa diye cikis bekliyorum. Aklin ancak buna yeter.
Simdi daha fazla zamanimi calma.