İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
![]()
bunu mu diyon reis.![]()
bu başka
bu en afillileri

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
bunu mu diyon reis.![]()

Ahmet Calik mi Serdar Aziz mi?
Ahmet Calik'i yetereince izlemedim, milli takim ve bir kac mac olmali. Serdar benim gözümde inanilmaz vasat bir stoper.
Vitor Hugo olayi dogru ise yanina kim gecer kararsizim ileriye dönük.
tahminimce ve olusan havaya gore bence yonetimin planlamasi su sekilde
gidenler:
- sigdursun: tazminat verip gitti (zarar)
- podolski: 5-8 m euro (gelir)
- chejdou: tazminatla gider
- adilli: tek tarafli fes (zarar)
- jem karacan kiralik (zarar, biz oderiz maasi)
- yasin: 3,5m euro
- hamit tazminat (zarar)
transferler:
2 tane stoper: bir yerli ve bir yabanci. Suana kadar bu yonetim az bonservisle aldigi oyuncu yok. 10m euro harcarlar
1 tane kanat oyuncusu
1 orta sahanin ortasi
para yeterse, bir forvet kiralarlar
ben devlet baskanı veyahut bi makam sahıbı mıyım?bunları ben mı yapacaktım?saçma.
Fazla izlemedigim halde ilk izlenime göre bana göre Serdar su Ahmet'ten bile iyi degil gibi ya neyse. Yada ikisi o kadar vasat ki, karar veremiyoruz.Serdar Ahmet'ten iyi ama ikisi de yagli kazik ve yetersiz adamlar.
Reyiz hayirdir hangi ruzgar atti seni buralara mevzu mu var ?sergen sen bi ara geçenlerde kendin bile dayanamayıp itiraf ettin ya şöyle uğursuzum,şöyle hastalık geçirdim bilmemne diye
yanlışmı hatırlıyorum
Fazla izlemedigim halde ilk izlenime göre bana göre Serdar su Ahmet'ten bile iyi degil gibi ya neyse. Yada ikisi o kadar vasat ki, karar veremiyoruz.
sergen sen bi ara geçenlerde kendin bile dayanamayıp itiraf ettin ya şöyle uğursuzum,şöyle hastalık geçirdim bilmemne diye
yanlışmı hatırlıyorum
Inanilmaz kaliteli bir yorum da bulunmussun. Tebrikler. Gercek hayatta böyle devam et.chedjou daha iyi gibi sanki
chedjouyu alalım
napıyım silah dayayıp ölduruiyım mı kendımı ugursuz veya hastalık geciriorum dıe.dedimse dedım.
Inanilmaz kaliteli bir yorum da bulunmussun. Tebrikler. Gercek hayatta böyle devam et.
aynen bizde onu diyoruz işte
haklıyız yani
Reyiz hayirdir hangi ruzgar atti seni buralara mevzu mu var ?
Vah zavalli, beni kus akliyla tahrik edebilecegini saniyor. Bir daha dene istersen
Cocuk ya ne diyelim..