Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
589622.jpg

bunu mu diyon reis. :D

bu başka :D ben ilk önce aldatıp sonra aldatılandan bahsetmiştim.
bu en afillileri :asd:

Ahmet Calik mi Serdar Aziz mi?

Ahmet Calik'i yetereince izlemedim, milli takim ve bir kac mac olmali. Serdar benim gözümde inanilmaz vasat bir stoper.

Vitor Hugo olayi dogru ise yanina kim gecer kararsizim ileriye dönük.

Serdar Ahmet'ten iyi ama ikisi de yagli kazik ve yetersiz adamlar.

Cidden arkadaşlar gülmek etmek şakalaşmak iyi hoşta,iyice cıvıtıp saplantı haline getirmeyin bu durumu lütfen.Belli bir noktadan sonra hiç hoş durmuyor,herseyin bir sınırı var durmayi bilin .Karşınızdaki insanda bir kalp taşıyor,üstelik Sergen on numara çocuktur

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tahminimce ve olusan havaya gore bence yonetimin planlamasi su sekilde

gidenler:
- sigdursun: tazminat verip gitti (zarar)
- podolski: 5-8 m euro (gelir)
- chejdou: tazminatla gider
- adilli: tek tarafli fes (zarar)
- jem karacan kiralik (zarar, biz oderiz maasi)
- yasin: 3,5m euro
- hamit tazminat (zarar)

transferler:

2 tane stoper: bir yerli ve bir yabanci. Suana kadar bu yonetim az bonservisle aldigi oyuncu yok. 10m euro harcarlar
1 tane kanat oyuncusu
1 orta sahanin ortasi
para yeterse, bir forvet kiralarlar

kotu bir plan olmaz 10 milyon harici
2 stoper yerine 1 stoper 1 bek yeg olur

Ben hala diyorum, en mantikli olay 1-2 oyuncu kiralayip sampiyon olmak. Ardindan sampiyonluk geliri+CL geliri ile bütce yaratirsin, iyi oyunculari kadrona katarsin CL icin.

Ben Garry Rodrigues gibi oyuncular konusunda hep heyecanlanirim, keske gelsin isterim. Ama ileriye dönük bu adam CL'de sana ne verebilir? Orda banko iyi oyuncun olsa yedek olarak deniyebilirsin. Ama bizim oyuncumuz yok an itibariyle.

Uzun lafin kisasi, git dedigim gibi kirala Jovetic'i, kirala Feghouli'yi ve 1-2 satin al.

Muslera-X-Ahmet-Vitor-Carole-Nigel-Tolga-Bruma-Wes-Feghouli-Jovetic

Bu kadro rahat sampiyon olabilir. Sene sonunda Feghouli ve Jovetic'in bonservisi alinmasa bile iyi gelir elde etmis olursun.

Hay ugursuzlugunun simdi varya sergen olmasa cl yi alcaktik dime sergen ronaldo bugun gs de degilse senin yuzunden ne saplanti yapmissinz be

LG-LS980 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sergen sen bi ara geçenlerde kendin bile dayanamayıp itiraf ettin ya şöyle uğursuzum,şöyle hastalık geçirdim bilmemne diye

yanlışmı hatırlıyorum

napıyım silah dayayıp ölduruiyım mı kendımı ugursuz veya hastalık geciriorum dıe.dedimse dedım.

Haftaya Lig tekrar başlıyor.
Bruma cezalı. Yasin kadro dışı. Stoper yok...

Bakalım nolcak.

Vah zavalli, beni kus akliyla tahrik edebilecegini saniyor. Bir daha dene istersen ;)

Cocuk ya ne diyelim..

Vah zavalli, beni kus akliyla tahrik edebilecegini saniyor. Bir daha dene istersen ;)

Cocuk ya ne diyelim..

genelde;

sinirlenir ama kurduğu cümle şu olur;beni sinirlendirebileceğinimi zannediyosun
tahrik olur ama kurduğu cümle şu olur;beni tahrik edebileceğinimi zannediyosun

olm seni tahrik edip napalım gelen vurmuş giden vurmuş,mantıklı ol biraz yorum yazarken,ahmet çalık ve carole konularında sana yazdıklarıma iyi bi göz gezdir

anlıyıcaksın dediğimi

nevzad dındar
Flaş..Süresiz kadro dışı kalan Yasin Öztekin menajeri aracılığıyla yönetime başvurdu savunma vermek için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt