Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Calik minimum 3 milyona alinir konusulanlara göre..

Vitor Hugo en az 5 deniliyor..

Garry en az 3-4 deniliyor, bunlar etti 11-12 milyon EUR

Podolski icin teklif 5-6 milyon deniliyor ki cok az, ama yapacak birsey yok.

Bunlar daha haberimiz olmadan acaba kimi satti, yoksa almamiz mümkün degil. Daha Kaan Ayhan ve Vidal konusuluyor birde. Forvete gelemedik bile.

ben kimsenin feyki değilim zeki kardeşim benim

7-8 seneden fazladır bu forumdayım ben ,ama az yazarım,yazılması gerektiği zaman yazarım

Eger 7-8 senedir forumda isen, bu hesabin 2015 de acilmis... Demekki oteki hesabin ile ihrac yedin :asd:

Ama simdi sen misafir olarak takildim dersin, bende kalirim... Gunahini almak istemem ama aklima ilk gelen buydu :)

Not: Ne yalan soyleyim deminki postundan sonra bende dedim 'aha bu Arda Sadi' diye :asd:

Su Sergen olayi da ne uzadi arkadas ya.

Olay ne? Ugursuz geliyormus fln. Arkadas yasiniz kac bu ne beyinsizlik? Foruma kimin yazip yazacagi sizin sacma sapan inanciniza mi kalmis?

Birakin insanlar istedigini yazsin, begenmiyorsaniz en fazla fikir tartismasina girersiniz. Ama engellemek nedir, hepiniz mafya babasi mi kesildiniz nedir ki anlamadim.

Bunlar daha haberimiz olmadan acaba kimi satti, yoksa almamiz mümkün degil. Daha Kaan Ayhan ve Vidal konusuluyor birde. Forvete gelemedik bile.
chedou ve yasın cıne satılcak belki de,brumayı devre arası satmak ıntıhar gibi bisey

chedou ve yasın cıne satılcak belki de,brumayı devre arası satmak ıntıhar gibi bisey
Chedjou gider de hala Hamit ve Chedjou konusunda ses yok.

Yasin'in cine fln satilacagina ihtimal vermiyorum. Bence kadro disi kalacak ve bir yere gitmeyecek. Gitmek istemez, sorun cikarir. Öyle tipte bir oyuncu. Türkiye'den teklif gelsede gitse keske. Ama o teklif tatmin edici olmaz. Her türlü göndeririz de ama bu bütce nerden geliyor bu oyuncular icin anlayamiyorum su an.

Su Sergen olayi da ne uzadi arkadas ya.

Olay ne? Ugursuz geliyormus fln. Arkadas yasiniz kac bu ne beyinsizlik? Foruma kimin yazip yazacagi sizin sacma sapan inanciniza mi kalmis?

Birakin insanlar istedigini yazsin, begenmiyorsaniz en fazla fikir tartismasina girersiniz. Ama engellemek nedir, hepiniz mafya babasi mi kesildiniz nedir ki anlamadim.

omrumde ıkı kez kanser gecırdım,atlattım.ama burdakılerın ki daha beter bi hastalık.Allah şıfa versın hepsıne.

Yasin den 4 milyon Euro bekliyormusuk.

Chedjou gider de hala Hamit ve Chedjou konusunda ses yok.

Yasin'in cine fln satilacagina ihtimal vermiyorum. Bence kadro disi kalacak ve bir yere gitmeyecek. Gitmek istemez, sorun cikarir. Öyle tipte bir oyuncu. Türkiye'den teklif gelsede gitse keske. Ama o teklif tatmin edici olmaz. Her türlü göndeririz de ama bu bütce nerden geliyor bu oyuncular icin anlayamiyorum su an.
basakseır alabılır yasını

Yasin den 4 milyon Euro bekliyormusuk.
Ben acikcasi buna ihtimal vermiyorum. Gerceklesirse piyango gibi birsey. Bence yazdigim gibi bir yere gitmez sorun cikarir.

omrumde ıkı kez kanser gecırdım,atlattım.ama burdakılerın ki daha beter bi hastalık.Alah şıfa versın hepsıne.
Takma sen ya, devam et. Her gün bir kac üye geliyor, sen aslinda susun busun muhabbetine dönüyor. Hadi bir kere dersin fake üyelikle girme fln, ama nedir bu günlerdir bunu kullanarak tahrik etmeler.
Birde bunu yapan hep ayni kisiler kavga cikariyor diyordu. Allah akil fikir versin.

Her klavye basina oturani ciddiye almamak lazim.

Poldiyle,Yasinden 10 bekliyorlar.Vidal kirallık olur olursa.Forvet e Etoya verecekler sanırım 2 filan tahminim.10 na 13 gibi bir açık çıkacak ortaya az cok.

Eger 7-8 senedir forumda isen, bu hesabin 2015 de acilmis... Demekki oteki hesabin ile ihrac yedin :asd:

Ama simdi sen misafir olarak takildim dersin, bende kalirim... Gunahini almak istemem ama aklima ilk gelen buydu :)

Not: Ne yalan soyleyim deminki postundan sonra bende dedim 'aha bu Arda Sadi' diye :asd:

aynen misafir olarak

sonerin depresif halleri
salmanın tespitleri
arifin analizleri
satonun totemleri
cundun esprileri
denizin sigara smileyleri
ayselin ojeleri
demirhanın kanadasını
uğurun şuayibini

çoğu kişi bilmez

aslında yine üye olmadan takılıcaktım bazen yeni mesajlar sekmesine tıkladığın zaman aradığınız kriterde bişey yok 30 saniye bekleyin gibi bişey çıkıyo

buna katlanmamak için üye oldum

sergen konusuda şöyle oda eski bi üye ama çok hayal sattı,her dönem hemde

yok fb küme düşücek dedi düşmedi şikeli sezonda,şampiyon olucaz dedi olamadık,futbolcu tam geliyo aldık dedi alamadık

ve 3-5 kere olan bişey değil bunlar kronik hale geldi bu uğursuzluk bundan şikayetçiyiz yeni bi durum değil bu geçmiştede böyleydi

Ahmet Calik mi Serdar Aziz mi?

Ahmet Calik'i yetereince izlemedim, milli takim ve bir kac mac olmali. Serdar benim gözümde inanilmaz vasat bir stoper.

Vitor Hugo olayi dogru ise yanina kim gecer kararsizim ileriye dönük.

tahminimce ve olusan havaya gore bence yonetimin planlamasi su sekilde

gidenler:
- sigdursun: tazminat verip gitti (zarar)
- podolski: 5-8 m euro (gelir)
- chejdou: tazminatla gider
- adilli: tek tarafli fes (zarar)
- jem karacan kiralik (zarar, biz oderiz maasi)
- yasin: 3,5m euro
- hamit tazminat (zarar)

transferler:

2 tane stoper: bir yerli ve bir yabanci. Suana kadar bu yonetim az bonservisle aldigi oyuncu yok. 10m euro harcarlar
1 tane kanat oyuncusu
1 orta sahanin ortasi
para yeterse, bir forvet kiralarlar

aynen misafir olarak

sonerin depresif halleri
salmanın tespitleri
arifin analizleri
satonun totemleri
cundun esprileri
denizin sigara smileyleri
ayselin ojeleri
demirhanın kanadasını
uğurun şuayibini

çoğu kişi bilmez

aslında yine üye olmadan takılıcaktım bazen yeni mesajlar sekmesine tıkladığın zaman aradığınız kriterde bişey yok 30 saniye bekleyin gibi bişey çıkıyo

buna katlanmamak için üye oldum

sergen konusuda şöyle oda eski bi üye ama çok hayal sattı,her dönem hemde

yok fb küme düşücek dedi düşmedi şikeli sezonda,şampiyon olucaz dedi olamadık,futbolcu tam geliyo aldık dedi alamadık

ve 3-5 kere olan bişey değil bunlar kronik hale geldi bu uğursuzluk bundan şikayetçiyiz yeni bi durum değil bu geçmiştede böyleydi

ben devlet baskanı veyahut bi makam sahıbı mıyım?bunları ben mı yapacaktım?saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt