Sertan Nalbant
10 Numara!
ben kendı basıma egleniorum ,anlasılan fıkren senı de etkılemısler.
Millet saldırmaya yer arıyor sende malzeme veriyorsun,bunca lafı yediğine değmez ama hoşuna gidiyorsa senin bileceğin iş.
ben kendı basıma egleniorum ,anlasılan fıkren senı de etkılemısler.
@Furkan Korkmaz konudakı boş gereksız mesajları sılsene,gerızekalı gibi davrananları da aat
Millet saldırmaya yer arıyor sende malzeme veriyorsun,bunca lafı yediğine değmez ama hoşuna gidiyorsa senin bileceğin iş.
ben kimsenin feyki değilim zeki kardeşim benim
7-8 seneden fazladır bu forumdayım ben ,ama az yazarım,yazılması gerektiği zaman yazarım

chedou ve yasın cıne satılcak belki de,brumayı devre arası satmak ıntıhar gibi biseyAhmet Calik minimum 3 milyona alinir konusulanlara göre..
Vitor Hugo en az 5 deniliyor..
Garry en az 3-4 deniliyor, bunlar etti 11-12 milyon EUR
Podolski icin teklif 5-6 milyon deniliyor ki cok az, ama yapacak birsey yok.
Bunlar daha haberimiz olmadan acaba kimi satti, yoksa almamiz mümkün degil. Daha Kaan Ayhan ve Vidal konusuluyor birde. Forvete gelemedik bile.
Chedjou gider de hala Hamit ve Chedjou konusunda ses yok.chedou ve yasın cıne satılcak belki de,brumayı devre arası satmak ıntıhar gibi bisey
Su Sergen olayi da ne uzadi arkadas ya.
Olay ne? Ugursuz geliyormus fln. Arkadas yasiniz kac bu ne beyinsizlik? Foruma kimin yazip yazacagi sizin sacma sapan inanciniza mi kalmis?
Birakin insanlar istedigini yazsin, begenmiyorsaniz en fazla fikir tartismasina girersiniz. Ama engellemek nedir, hepiniz mafya babasi mi kesildiniz nedir ki anlamadim.
Yasin den 4 milyon Euro bekliyormusuk.Ahmet Calik minimum 3 milyona alinir konusulanlara göre..
Bunlar daha haberimiz olmadan acaba kimi satti, yoksa almamiz mümkün degil. Daha Kaan Ayhan ve Vidal konusuluyor birde. Forvete gelemedik bile.
basakseır alabılır yasınıChedjou gider de hala Hamit ve Chedjou konusunda ses yok.
Yasin'in cine fln satilacagina ihtimal vermiyorum. Bence kadro disi kalacak ve bir yere gitmeyecek. Gitmek istemez, sorun cikarir. Öyle tipte bir oyuncu. Türkiye'den teklif gelsede gitse keske. Ama o teklif tatmin edici olmaz. Her türlü göndeririz de ama bu bütce nerden geliyor bu oyuncular icin anlayamiyorum su an.
Ben acikcasi buna ihtimal vermiyorum. Gerceklesirse piyango gibi birsey. Bence yazdigim gibi bir yere gitmez sorun cikarir.Yasin den 4 milyon Euro bekliyormusuk.
Takma sen ya, devam et. Her gün bir kac üye geliyor, sen aslinda susun busun muhabbetine dönüyor. Hadi bir kere dersin fake üyelikle girme fln, ama nedir bu günlerdir bunu kullanarak tahrik etmeler.omrumde ıkı kez kanser gecırdım,atlattım.ama burdakılerın ki daha beter bi hastalık.Alah şıfa versın hepsıne.
Mümkün degil. Avci aptallik yapar.basakseır alabılır yasını
Yasin den 4 milyon Euro bekliyormusuk.

Mümkün degil. Avci aptallik yapar.
Ahmet Calik minimum 3 milyona alinir konusulanlara göre..
Eger 7-8 senedir forumda isen, bu hesabin 2015 de acilmis... Demekki oteki hesabin ile ihrac yedin![]()
Ama simdi sen misafir olarak takildim dersin, bende kalirim... Gunahini almak istemem ama aklima ilk gelen buydu
Not: Ne yalan soyleyim deminki postundan sonra bende dedim 'aha bu Arda Sadi' diye![]()
aynen misafir olarak
sonerin depresif halleri
salmanın tespitleri
arifin analizleri
satonun totemleri
cundun esprileri
denizin sigara smileyleri
ayselin ojeleri
demirhanın kanadasını
uğurun şuayibini
çoğu kişi bilmez
aslında yine üye olmadan takılıcaktım bazen yeni mesajlar sekmesine tıkladığın zaman aradığınız kriterde bişey yok 30 saniye bekleyin gibi bişey çıkıyo
buna katlanmamak için üye oldum
sergen konusuda şöyle oda eski bi üye ama çok hayal sattı,her dönem hemde
yok fb küme düşücek dedi düşmedi şikeli sezonda,şampiyon olucaz dedi olamadık,futbolcu tam geliyo aldık dedi alamadık
ve 3-5 kere olan bişey değil bunlar kronik hale geldi bu uğursuzluk bundan şikayetçiyiz yeni bi durum değil bu geçmiştede böyleydi