Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su Garry nin videolarini izledim de.. Bana sag kanatta oynarken Abdulkader Keita sol kanatta topla bulustugunda Ardayi andiriyor (ama bi tik daha hizli versiyonu, yani 3 kisi dalsada adamdan topu alamiyorlar) Sag kanatta fisek gibi masaAllah... Benim olurum u aldi bu cocuk... Ama Brumayi satip bunu alacaklar ise istemem... Sol da Bruma sag da Garry guzel kanatlar olur, hem hizli hem teknik... Ortada da S10 bunlarin kosu yoluna attigi toplari hayal ediyorum da oyssssssssssssssssssssss...

11264254_1626682057575528_105890645_n.webp

Su Garry nin videolarini izledim de.. Bana sag kanatta oynarken Abdulkader Keita sol kanatta topla bulustugunda Ardayi andiriyor (ama bi tik daha hizli versiyonu, yani 3 kisi dalsada adamdan topu alamiyorlar) Sag kanatta fisek gibi masaAllah... Benim olurum u aldi bu cocuk... Ama Brumayi satip bunu alacaklar ise istemem... Sol da Bruma sag da Garry guzel kanatlar olur, hem hizli hem teknik... Ortada da S10 bunlarin kosu yoluna attigi toplari hayal ediyorum da oyssssssssssssssssssssss...
Hep böyle diyorsunuz, 6 ay sonra teneke bağlayıp göndermeye çalışıyoz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep böyle diyorsunuz, 6 ay sonra teneke bağlayıp göndermeye çalışıyoz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklisin rdas ta... Kulubumuze gelipte Galatasarayimizda oynamadan bilemeyiz... Ne starlar geldi sonra teneke takarak yolladik (mesela Frank de Boer), ne kadarda ismi cismi bilinmeyen adam geldi goklere cikardik (Ribery)... Yani bana illa isim gerekmiyor...

Ben Yasin i izleyecegime bunu izlerim... Ayaklarina hakim, hizli, teknik, sutlari iyi, gordugum kadariyla defansa da yardima geliyor, bencilde degil... Orta acmasinida biliyorsa Yasin i top diye oynar bu cocuk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt