Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alı nacı
Chedjou şimdi yandı PFDK G.Saray'ın tahmin ettiği gibi 3 maçlık ceza verdi... Chedjou'ya 260 bin euro*3= 780 bin euro para cezası verecek

Trabzonspor ve Fenerbahçe, Mehmet Ekici ve Aatıf'ın takası konusunda prensip anlaşmasına vardı.Mehmet Ekici kampa götürülmedi. [Hürriyet]

Napoli Genoa'dan Pavoletti'yi almis.

Gabbiadini'yi satacaklarmis.

ruyamda unal aysalı gordum.dursuna defol git,bız onu istıyoruz nıe anlamıyosun dedım.unal aysalı işaret ederek:o

Rakip takimlarin forumlarina göz attim..

Hepsi ciddi ciddi Semih, Balta, Serdar gibi cöpler varken bunlar Chedjou ile ugrasiyor demis..

Ekonomik durumu ve alınacak oyuncunun takıma intibak riskini de göz önüne alırsak bize en uygun sistem satınalma opsiyonlu kiralama sistemidir..

Ama görüyoruz ki yonetim hala akıllanmamış. Nasıl olsa para ceplerinden çıkmıyor. Milyon eurolar havada ucuşuyor. Ahmet Calık gibi bir adama 3-4 m€ vermek kulube ihanettir. Cavcav Kiralama olayını kabul etmiyorsa s...n gitsin.. Alsın tursusunu kursun. Bence Semihten ve Koraydan fazlası olmayan bir adam.

hakan balta artık gitsın lutfen

Ali Naci'yi dinledikten sonra podolski takimda kalirsa surpriz olmaz

Chedjou'ya hemen tekme vurulmalı da arkadaş bizim yönetimin nasıl bir ceza anlayışı var çözemedim. Bu kadar büyük ceza olur mu?
Ali nacinin dedigine gore kulup avukatlari beliryormus futbolculara disiplin sozlesmesi mi ne imzalatmisiz. Chedjounun da aldigi yillik ucret, mac basini falan hesaplaninca 1 kirmizi kartin bedeli 250 bin euro oluyormus. 3 mac ceza aldigi icinde 750 bin euro. 3 mac ceza almasi bizim icin iyi oldu cunku chedjou sozlesmesini fesh etmek icin 6 ay icin alacagi paranin yarisini istiyormus 550 bin euro mu ne bu ceza yuzunden eli kolu bagli kalacakmis, bizde para vermeden fesh etme hakkina sahip olacakmisiz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt