- 2 Temmuz 2011
- 137.457
- 58.526
- 5.488
forved ısmı nıe gecmıo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Podolski giderse anca ozamanforved ısmı nıe gecmıo
Trabzonspor ve Fenerbahçe, Mehmet Ekici ve Aatıf'ın takası konusunda prensip anlaşmasına vardı.Mehmet Ekici kampa götürülmedi. [Hürriyet]
alı nacı
Chedjou şimdi yandı PFDK G.Saray'ın tahmin ettiği gibi 3 maçlık ceza verdi... Chedjou'ya 260 bin euro*3= 780 bin euro para cezası verecek
ruyamda unal aysalı gordum.dursuna defol git,bız onu istıyoruz nıe anlamıyosun dedım.unal aysalı işaret ederek![]()
Kardeş sana beyin lazım mı?ruyamda unal aysalı gordum.dursuna defol git,bız onu istıyoruz nıe anlamıyosun dedım.unal aysalı işaret ederek![]()
sendeh bu foruımden gitsan lûtfenhakan balta artık gitsın lutfen
Ali nacinin dedigine gore kulup avukatlari beliryormus futbolculara disiplin sozlesmesi mi ne imzalatmisiz. Chedjounun da aldigi yillik ucret, mac basini falan hesaplaninca 1 kirmizi kartin bedeli 250 bin euro oluyormus. 3 mac ceza aldigi icinde 750 bin euro. 3 mac ceza almasi bizim icin iyi oldu cunku chedjou sozlesmesini fesh etmek icin 6 ay icin alacagi paranin yarisini istiyormus 550 bin euro mu ne bu ceza yuzunden eli kolu bagli kalacakmis, bizde para vermeden fesh etme hakkina sahip olacakmisiz.Chedjou'ya hemen tekme vurulmalı da arkadaş bizim yönetimin nasıl bir ceza anlayışı var çözemedim. Bu kadar büyük ceza olur mu?