Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kac para ulan bi
vida.jpg

lan olm iste bende bu mantigin yanlis oldugunu savunuyorum o mesaj ile? Demek ki sorun farkliymis. Oyuncu grubu fln cok etkenler var.
Bazen cidden bilerek bi düsünmemeye gayret ediyorsunuz? Biraz dikkatli okuyun.

Orda hayvan kadar 'sizin mantiginiza göre' yaziyor. Sen simdi benim savundugumu bana niye satiyorsun ben demis gibi?
[mention=20430]enes dalmis[/mention]

Defansin her zaman tecrubeli oyuncular olmak zorunda....Evgen Khacheridi 1.98 boy var adam da
Nargishig Sözleşmesi bitiyor en fazla kaç lira isteyebilir ki sağ kanat oyuncusu çogunlukla....
Konate bu çoçuk tam türkiye ligi için profil teknik boy güçlü hepsi var..

Muslera--Cenk
Linnes/Sabri----Evgen/Semih---Balta/Semih---Carole/Linnes---- İkinci ayrı için bir şekilde idare edilip dönüşümlü oynanır....Gelecek sezon da bir Bir sağ bek bir stoper alınır...
-----------De Jong/Toga---Selçuk/Tolga--------------u19 dan genç birhan gibi birini de yedeğe monte ettiğin mi 4 ü beraber dönüşümlü oynar... gelecek sezon bir orta saha alınır....
narsing-------------S10----------------------Bruma............. Yasin ve Josue kalırsa bu 5 burayı çok rahat taşır.....
----------------Konate/eren........................ Şampiyonluk zor ama ilk 2 de bu kadro ile rahat oluruz.

Kadro planlaması o kadar kötü ki...........Yasin ve Josuenin durumumu belli olmazsa en iyiyiz dediğimiz yerde bile sıkıntı çok... Defans zaten adam bulamadım iki yerede semih yazdım.. Forvet desen Konate gelir mi bilmem ama gelirse en sıkıntı yer Eren ile alternatifli bir kadro haline gelir....

Gerçekten böyle bir kadro böyle alternatifsiz bu kadar plansız kadro Kayserisporda bile yoktur....

Hocaya kızamıyorum bile çünkü elinde oyuncu yok bende olsam 90 dk böyle öyle değişitirim oyuncuları...

ali naci küçük@nkucukk
Galatasaray Kulübü, Vitor Hugo ile 1.5 milyon euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya vardıİş kulüplerin anlaşmasına kaldı
2-3 güne biter

Hayalimdeki hücum hattı

İbarbo sneijder bruma
Balotelli

Çok zor değildi aslında kurmak tam bir bam bam style

Hugo gelsin bari en azindan kumasi iyi gibi geldi bana.

Vargas, Vida, Vidal, Narsing, ...

okadar iyi oyuncu varken bizimkiler Ahmet ve cakma bir selcuk inan alir...

Bize dar alanda iş yapıcak kanat lazım garry geniş alan topçusu iş yapmaz

Forumun ciddi sekilde zeka sorunu var demek ki.

Hayir bizde zekanin kitabini yazmadik simdiden demis olalim.

Benim savundugum seyi bana satiyortlar mantik hatasi diye. La olm onu ben diyorum zaten. Birde bunu begenenler oluyor. Simdi bu arkadaslar egitim fln görmüs mü?

Son düzenleme:
Çin'den iki kulüp (Bir tanesi Beijing Guoan), Wesley Sneijder'in transferi konusunda Galatasaray ile temasa geçti. (Voetbal International)

Çin'den iki kulüp (Bir tanesi Beijing Guoan), Wesley Sneijder'in transferi konusunda Galatasaray ile temasa geçti. (Voetbal International)

Poldi (20) + Sneijder (30)

50 Milyon Avro Transfer bütcesi var bu sene...güzel.

Hugo kesici ozellikleri cok iyi sert futbolcu ayagi da fena degil oyun da kurar hava toplarinda da iyi en az 5 gol atar gibi duruyor videolarda cok mucadeleci melo tarzinda insallah bizde salmaz kendini

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt