Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vidal da mali sorunlar çıkmaz...Rahat Olun, bizde.

Poldi ve Sneijder ikilisini büyük paraya çine okutsak süper olurdu

Hem iyi para kazanırız hem de 8 milyon euro maaş yükünden kurtuluruz

Kulüpte futbol aklı olsa çok kazançlı bir hamle olurdu bu.

Ama işte bu yönetim o paraları yerli çöplere ve STSL'de dandik yabancılara gömer o da var. :)

Lan olm iste bende bu mantigin yanlis oldugunu savunuyorum o mesaj ile? Demek ki sorun farkliymis. Oyuncu grubu fln cok etkenler var.
Bazen cidden bilerek bi düsünmemeye gayret ediyorsunuz? Biraz dikkatli okuyun.

Orda hayvan kadar 'sizin mantiginiza göre' yaziyor. Sen simdi benim savundugumu bana niye satiyorsun ben demis gibi?

Reis bir mesaj boyunca uzuun uzuun Denayer'i övmüşsün yok o gidince şu kadar yok o gelince şu kadar gol yedi takımı diye
Bende diyorumki keramet Denayer'de değil bizim takıma geldiğinde bir nane yapamadı diye

Tabi yine klasik Hakan Delikanli ben ben ben merkezli hemen köpürür neyin ne olduğunu anlamadan bir sakin ol reis

***Bu arada öyle özelden mesaj atıp filan tehtid etme ben sana bu kadar görüşürümüz farklı olduğu o kadar tartışmaya girdiğimiz halde sana böyle birşey yapmadım azda olsa yaşca büyüğümsün diye sende bana yapma kusura bakma reis adamlık değil bu görüşünü belirttiği için kismeye bağırıp köpüremez öyle özelden mesajla filan hakaret edemezsin

Reis bir mesaj boyunca uzuun uzuun Denayer'i övmüşsün yok o gidince şu kadar yok o gelince şu kadar gol yedi takımı diye
Bende diyorumki keramet Denayer'de değil bizim takıma geldiğinde bir nane yapamadı diye

Tabi yine klasik Hakan Delikanli ben ben ben merkezli hemen köpürür neyin ne olduğunu anlamadan bir sakin ol reis

***Bu arada öyle özelden mesaj atıp filan tehtid etme ben sana bu kadar görüşürümüz farklı olduğu o kadar tartışmaya girdiğimiz halde sana böyle birşey yapmadım azda olsa yaşca büyüğümsün diye sende bana yapma kusura bakma reis adamlık değil bu görüşünü belirttiği için kismeye bağırıp köpüremez öyle özelden mesajla filan hakaret edemezsin
s
Lan ne tehdit edecem. Sen mesajimi anlamayip benim yazdigimi yazmisin zaten. Biraz okumaya özen göster dedim.

Bende bu tip düz mantigin yanlis oldugunu yaziyorum o mesaj ile zaten.

Ahmet Çalık pazarlığı tıkandı

Galatasaray, Ahmet Çalık'ın transferi konusunda Gençlerbirliği ile henüz anlaşmaya varamadı.

Sarı-Kırmızılılar son tekliflerinin 2.4 milyon euro olduğunu Ankara temsilcisine iletirken, '3 milyon euro'dan aşağıya inmeyiz' yanıtını alınınca transfer çıkmaza girdi.

Öte yandan A Spor da Galatasaray'ın transferden kesin olarak vazgeçtiğini ileri sürdü.

Gamaspor

Özel mesajla tehdit mi? Yazık maganda dolmuş burasi

Sent from my iPhone using Tapatalk

:005:
insanlik dersi vermissin Enes kardes

Vay Özelden Tehtit oyunları.
Adres de verilmiştir :D

He aynen Enesi okumaya özen göster, cevap gelince ölü taklidi yapma diyerek ölümüne tehdit etmisim. Pardon.

Ülkenin bu durumu asil sürpriz degil. Milletimiz zeka patlamasi yasiyor adeta.

Özel'den tehdit mi

Enes gibi forumda beyefendi adama yapilacak sey mi

C1QYtP-WgAA-onq.jpg

bunlarin dediklerin tersi olur

geri dörtlü
vidal-vida-vivident-veni vidi vici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt