Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun sonu:Aykut Ince vitor hugo transferinden de maliyetinden dolayi vazgececegimizi soyluyor
kendısını mı alacakmısız
Akpa akpro jose angulo vitinho gelecekmis sergen
Lan olm iste bende bu mantigin yanlis oldugunu savunuyorum o mesaj ile? Demek ki sorun farkliymis. Oyuncu grubu fln cok etkenler var.
Bazen cidden bilerek bi düsünmemeye gayret ediyorsunuz? Biraz dikkatli okuyun.
Orda hayvan kadar 'sizin mantiginiza göre' yaziyor. Sen simdi benim savundugumu bana niye satiyorsun ben demis gibi?
sReis bir mesaj boyunca uzuun uzuun Denayer'i övmüşsün yok o gidince şu kadar yok o gelince şu kadar gol yedi takımı diye
Bende diyorumki keramet Denayer'de değil bizim takıma geldiğinde bir nane yapamadı diye
Tabi yine klasik Hakan Delikanli ben ben ben merkezli hemen köpürür neyin ne olduğunu anlamadan bir sakin ol reis
***Bu arada öyle özelden mesaj atıp filan tehtid etme ben sana bu kadar görüşürümüz farklı olduğu o kadar tartışmaya girdiğimiz halde sana böyle birşey yapmadım azda olsa yaşca büyüğümsün diye sende bana yapma kusura bakma reis adamlık değil bu görüşünü belirttiği için kismeye bağırıp köpüremez öyle özelden mesajla filan hakaret edemezsin
Reis bir mesaj boyunca uzuun uzuun Denayer'i övmüşsün yok o gidince şu kadar yok o gelince şu kadar gol yedi takımı diye
Bende diyorumki keramet Denayer'de değil bizim takıma geldiğinde bir nane yapamadı diye
Tabi yine klasik Hakan Delikanli ben ben ben merkezli hemen köpürür neyin ne olduğunu anlamadan bir sakin ol reis
***Bu arada öyle özelden mesaj atıp filan tehtid etme ben sana bu kadar görüşürümüz farklı olduğu o kadar tartışmaya girdiğimiz halde sana böyle birşey yapmadım azda olsa yaşca büyüğümsün diye sende bana yapma kusura bakma reis adamlık değil bu görüşünü belirttiği için kismeye bağırıp köpüremez öyle özelden mesajla filan hakaret edemezsin