Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1QYtP-WgAA-onq.jpg
Hanim kizimiz bu habere uzulmus sanki :/

İşler cirkinlesti tehdit var

Sent from my iPhone using Tapatalk

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
f.bahçe, g.saray ve beşiktaş'ta kritik gelişmeler var..
transferde son dakika..
saat 19:00'da bipspor'da.

s
Lan ne tehdit edecem. Sen mesajimi anlamayip benim yazdigimi yazmisin zaten. Biraz okumaya özen göster dedim.

Bende bu tip düz mantigin yanlis oldugunu yaziyorum o mesaj ile zaten.

Yok reis hemen köpürüyorsun bak savunduğun bir konuda herhangi biri ne senin düşüncenin tersine birşey söyledimi herkese karşı bu böyle reis

İşte benim dediğim orda seninle aynı gibi görünmüş doğru haklısında ben orda Denayer olmadan takımı bu kadar fazla gol yedi yazmışsın'ya keramet Denayer'de değil bizim takıma geldiğinde birşey yapamadı demek istedim

Garry rodrigues için 3.5 m euroya çıkmışız. Yarın ki görüşmede bu rakamı kabul ettirmek için uğraşacaklarmış. Beşiktaşta matej mitrovic diye bi stoperle anlaşma sağlamış ama bekletiyormuş

Edit: bipspor

Son düzenleme:
Vida alınırsa efsane olur ama nerde o kapasite bizimkilerde.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlhan Cavcav: Ahmet Çalık için Galatasaray ile görüştük. 3M Euro da verseler, 4M Euro da verseler oyuncuyu göndermeyeceğiz.Bu iş bitti.

İlhan Cavcav: "Galatasaray'a bir kırgınlığım yok. Geldiler, pazarlık aşaması oldu. İstediğimiz rakamları vermediler. Bu işten ben vazgeçtim"

Nando
Linnes Yalcin Hugo Carole
Tolga De Jong
Rodrigues Sneijder Bruma
Moukandjo

Vidal gelmez, ve illahi bir türk stoperini alacaksalar Yalcini alsinlar .

Enes dalmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nantes Kulübü Başkanı Waldemar Kita, Kolbeinn Sigthorsson'un sözleşmesinin feshedildiğini yeni öğrendiğini belirtti.
Nantes Kulübü Başkanı Kita ayrıca Sigthorsson ve Galatasaray’ın kendilerini herhangi bir bilgi de vermediklerini söyledi.

Nasil da kuduruyor gecmiste teker teker argümanlarla baslarini ezdigim sahislar ama.:hat:

Kudurun.

Modlar gereğini yapmalı.
Tehtit büyük birşey.

Forumun geneli icin degil, o 4-5 sahis icin konusuyorum. Olm birlesseniz zekaniz bana yetmez. Bosa zaman harcamayin. Iki cümle kuramayan adamlarsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt