Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski eyvallah ama Sneijder'in yeri dolmaz abi..
Dolduramayız..
Satmak intihardır varsın kar elde etmeyelim biz ondan memnunuz aklını futbola verince hala Türkiye'nin en kaliteli oyuncusu..

Sevilla Jovetic i kiralayacakmis.

Arkadaslar simdi Vitor iptalmi anlastikmi bi karar verin kafam karisti... Biri anlastik diyor biri iptal diyor

Şu Sevilla transfer komitesinin başında kim var kaçırıp getirelim onu klübümüze davet edelim

Ona gerek yokki... Su forumdan 2-3 kisi toplasalar bizim transfer komitesine cag atlatiriz zaten...
Almancisi da var Hollanda dan var Fransa dan var hatta Yeni Zelanda dan bile uyelerimiz var... Dil konusunda sikinti da cekmeyiz :asd:

Son düzenleme:
Yine bir transfer dönemi yine bir bir patlıyor isimler

ilk geldiklerinde Huntelaar-İbra diye oyaladılar
Devre arası Burak yerine kalite golcü alıcaz dediler
Yazın Lass-Leiva diye oyaladılar
Şimdi Hugo-Ahmet diye oyaladılar

Ve hiçbirisini alamadılar !!!!

La ortaya attıkları isimler bile çapsızlıkları gibi gitgide düşüyor !

Ahmet çalık transferinden vazgeçtiler
Büyük başkan cavcav vermiyorum demiş
Artık 2.asbaşkanımız

Melonun sözleşmesi fesh edilmiş diye bir haber dolaşıyor twitterda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevilla'nin her seyi sportif direktorleri Monchi . Tum hoca secimleri transferleri yillardir onun elinden geciyor ve bu sayede basarililar .

Valla helal olsun büyük futbol adamıymış 2001 sezonunda göreve başlamış o zaman Sevilla 2. ligdeymiş Atletico'yla filan beraber

Şimdi Sevilla'nın geldiği yere bakıyorum yıllarca Avrupa kupasını aldılar birsürü oyuncu alıp sattılar hocaları kaç kere değişti ama hep başarılı oldu adamlar şimdi kurdukları kadro'ya bakıyorum geldikleri yere bakıyorum valla helal olsun adama

Renktaşlarım yok mu piyasada şöyle Valère Germain&Wilfried Bony karışımı bir forvet yav ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt