Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞİLİ | LA CUARTA
Podolski transferi Flamengo için bir hayal.

C1UcJthXEAABhsP.jpg

Vladimir Ivic (PAOK T.D.): "Ben burada olmak istemeyen birini takımın parçası olarak görmüyorum. Transfer konusuna yönetim karar veriyor."
Vladimir Ivic: "Bu saatten sonra Rodrigues'i bizden saymalı mıyım bilmiyorum. Ocak ayında transfer yapmamız kolay değil." (Gama Spor)

Son düzenleme:
Vladimir Ivic (PAOK T.D.): "Ben burada olmak istemeyen birini takımın parçası olarak görmüyorum. Transfer konusuna yönetim karar veriyor."

Garry Rodrigues:"Beni artık bırakın. Galatasaray’a gideceğim. Sneijder ile birlikte oynamak istiyorum.Bu fırsatı kaçıramam."(Hürriyet)

Yasin yerine Garry iyi.
Ama fazla para vermemek lazim.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ümit Özat: Ahmet Çalık'ı bugün 1 liraya olmazsa sezon sonunda gelip 2 liraya alırlar. Alacaklar, çünkü Ahmet ülkenin en iyi stoperlerinden. :)

Ahmet Çalık'tan Gazetecilere; "Abi yaz, mutsuz ve düşünceli yaz" [DHA]

Gary mevzusu aşırı uzadı, en son belgeyi filan yetiştiremeyecekler beceriksizler

Fenerbahce Kjaer gibi bir stoper için bile 20 milyon istiyormus minimun.

Kimse vermez o ayri ama en azindan iyi bir rakam belirlemisler.

Biz ise gencecik ve inanilmaz potansiyelli olan Bruma'yi aninda 15e satariz.

Ahmet Çalık G.Birliği'nin bugünkü antrenmanında gazetecilerle şakalaşıp "Abi yaz, mutsuz ve düşünceli yaz" diyerek espri yaptı. (DHA)

Narsingh'in son durumu nasildi takip eden var mi ?

Vitor Hugo olayi fos çikti gibi.

En son Nevzat hala 10% var ama saat farkindan dolayi teklif yok diyorlar diyordu :D

Galatasaray’ın Antalya’daki kamp çalışmaları için oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Fernando Muslera, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Batuhan Şen, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever, Volkan Pala.

Plansız programsız her devre arası transfer pişmanlıktır. Ya tutarsaa transferi pişmanlıktır. 2013'den beri çıkaramadığımız kazıklar bunlardır.

Kiralayın arkadaş ayıp değil.

Narsingh aradığımız sag kanat.Sözleşmesi 6 ay sonra bitecek 2.5 milyon euro veriyorsanız buna verin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt