Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berk ok yasi gecti de kerem ve volkandan niye cacik olmaz
gokay cok kaliteli
birhan da jor adli td gorunumlu sahis hamiti oynatacagina sans verse kendini gosterecek

Kerem ve Volkan'ı izledim. Az cok "adam olacak cocuk" belli olur. İkisinin de fiziği iyi ama güclü degilller. Teknik vasat, hız yok. Volkan Pala Rize'de tutunamadı, geri geldi. Emrah Bassan ile beraber.

Gokay konusunda yorum yapmayacagım, izlemedim çunku.. Burada hakkında olumlu yazılar okumuştum.

Birhan da sana katılıyorum. JOR kupa maclarında Birhan yerine Hamit i oynattı. Ama bu cocukta potansiyel var. Umarım şımarmaz, iyi çalışır.

Bir orta saha vardı bizde

Fransız altyapıkı filan dı heralde gönderildi mi o?

Yoksa bu Birhan mıydı ?

Türk oyuncu idi ismini hatırlayamadım
.
ibrahim coşkundu tarsustaymış şuan

edit: yazmış zaten herkes

bi de fenerli olduğu için transferi eleştirilen bir diğer ibrahim olan demirbağ vardı , o çocuk maiga ile birlikte 50 gelecek vaat eden genç arasında gösteriliyordu ancak henüz ses seda yok

yatirim dedik ya
gerci ust yapida da oyunculari gelistiremiyoruz bkz. emre, semih etc
İlk once kafalarin degismesi lazim avrupa'da 8-9 yasindan itibaren her turlu teknik taktik iletişim beslenme v.s konulari çocuklara aşiliyolar bizde cocuk siska çelimsizse bundan topcu flan olmaz diyolar bastan sağiyolar dogru durust cocuklarla ilgilenmiyolar ben gordum bi kac alt yapi lan dersin bunlar mi alt yapidan oyuncu cikarcak 1 saat mac sonra cocuklari basi bos birakiyolar hadi oglum şut çekin bitti :)

C1UvZJAWEAAKqFO.jpg

1461 Trabzon a verdik, sonra Istanbulspor a gitti, simdi Tarsus Idman Yurdu da oynuyor

O cocugu niye gönderdiler ya oynadigi maclarda fena degildi.

Sonra altyapidan oyuncu cikmiyor diye kendimizi yiyoruz, eh cikmaz tabi sen bu cocuklara gereken sansi tanimazsan.

Bruma, Tottenham’dan gelen cazip teklif üzerine İngiltere’ye gitmek istediği öğrenildi.
Tottenham’ın 20 milyon Euro teklifi üzerine Bruma, “Bırakın İngiltere’ye gideyim. Ben de kazanayım, siz de kazanın” dediği öğrenildi

Hayretttin Hayrettin
G.tü başı kaybettin
Futbol senin neyine
HAY - RET - TİN...

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Alt yapısı en berbat kulüplerden birisi hep Fenerbahçe olmuştur tarihte. O kulübün hocaları bile 2-3 senedir kupada bir maçta 4-5 gence şans verirken biz Erzincanspor ve Tuzlaspor gibi iki deve karşı Sneijder-Bruma'yı oyuna alıyoruz.

Bunu yapan bir de altyapı için göreve gelip sonra hoca yapılan kişi. Aynı şeyi geçen sene Orhan Atik de yapmıştı. Lan kendi çalıştığınız elemenlara bu kadar güvenmiyorsanız bari yönetiime rapor yazın bunların hepsini gönderin yerine yeni seçemler yapalım diye. Akılsız mısınız?

Durduk yere sinirlendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt