Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize geldiği an tutma ihtimali ortadan kalkıyor işte kardeş sorun orda. Bizde gençleri yetiştirecek parlatacak düzgün bir sistem yok. Düşün 80 milyonluk ülkede altyapıdan bir Arda çıktı.

Öyle reis maalesef aslında doğru alt yapıya alacağın topçudan önce alt yapı tesislerini sistemini hocalarını alacaksın bir sistem oturdacaksın sonra genç topçu alır parlatmaya çalışırsın

Hamit Altıntop maliyetine göre Galatasaray tarihinin en verimsiz oyuncusudur..

Arkadaşlar var mı gelişme nasıl gidiyor transfer harekatımız?

C1VyWj-W8AAjKSv.jpg

Emrah i da Hollanda 2. ligine kiraladik.

Emrah'ı hangi akılla aldılar merak ediyorum? Antalya'da bile yedeğe düşmüş, hatta son 10 hafta kadro dışı bırakılmış ama gittik aldık.

Sonra gidiyorlar Aysal'ı suçlıyorlar. Dursun 15 transferinin 2-3 tanesi hariç hepsi fos.

Sota Arveladze kovulmus Maccabi de.

Emrahin gittiği klübdeki bütün topçuların toplam değeri 2.7 milyon Euro :D

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Aubameyang icin 150 milyon euro mu teklif etmisler oha lan oha

Böyle rahatça gönderdiğimiz oyuncu oldu mu ya? Umut, Hamit, Tarık'ın bile 1 milyonunu biz ödüyoruz. FFP var diye ağlayan kulüp için inanılmaz paralar.

Salih, Hamit, Emrah, Sightorsson OUT

Suan 30 Futbolcu var kadroda. Hala siskin.

Yasin, Chedjou ... Az kaldi... OUT

Podolski, Ontivero, Endogan, Umut Gündogan, Cavanda, Jem, Josue insallah 10-15 Mio ... OUT

Istediklerim giderse Kadro 21 Kisi oluyor.

5 Oyuncu alirsak 26 Oluyor.

Ideal

Gecen sene sözlesmesi biten hamitin sözlesmesi yenilendi 5 ay sonra 825.000 euro verip gönderildi bu kulupte yönetim geldi geleli rahat 20 mio euro para harcamistir adam akilli bi iş yapacak ni adam bile almadilar.

Emrah'ı hangi akılla aldılar merak ediyorum? Antalya'da bile yedeğe düşmüş, hatta son 10 hafta kadro dışı bırakılmış ama gittik aldık.

Sonra gidiyorlar Aysal'ı suçlıyorlar. Dursun 15 transferinin 2-3 tanesi hariç hepsi fos.

2-3 tutan transfer kim ? Tolga - Serdar demeyeceksin insaAllah.. Gerci aralarinda en iyisi bu 2 si ama yinede Galatasarayin 11 oyuncusu degil ikiside

anlasildi önce gidenler bildiriliyor sonra gelenler kapa düsecek de o nezaman olur bilmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt